Slaaphulp producten actie Vitamineman(NL): 10% korting

De Slaaphulp producten actie bij Vitamineman(NL) staat live, waarbij u  10% korting geniet op deze producten. Vitamineman kan vooral in deze pandemische periode uw levenslijn zijn. Neem dus even de tijd om het assortiment te bekijken en zo de juiste producten aan te schaffen ter verhoging van uw weerstand. De combinatie van goed eten, aanvullende mineralen & vitamines en voldoende rust zullen u goed doen tijdens deze moeilijke tijd. Lukt het met alles behalve de rust? Slaapt u weining of moeilijk? Dan heeft u ‘Slaaphulp’ nodig. Bekijk de Slaaphulp producten actie van Vitamineman(NL) met 10% korting op deze prducten. Slaaphulp is nabij! 5 HTP Happy Slaaphulp

Slaaphulp producten actie Vitamineman(NL): 10% korting

Een goede (nacht)rust is van eminent belang voor het welzijn van de mens. Dat in combinatie met goede voeding, beweging en additionele mineralen & vitamines moeten ervoor zorgen dat uw lichaam in balans blijft. Is het moeilijk om het slaap gedeelte onder controle te krijgen? Ligt u elke avond te pienzen over persoonlijke zaken? Staat u extra vermoeid op vanwege een té korte nachtrust? Roep dan de ‘Slaaphulp’ van Vitamineman(NL) in! Tot en met 30 april 2020 geniet u 10% korting op ALLE Slaaphulp producten. Bestel en gebruik de code: DASLAAP ! De korting wordt dan automatisch bij verrekening afgetrokken.

Vitamineman helpt u slapen!

De producten vallende onder de categorie ‘Slaaphulp’ bij Vitamineman zullen u helpen aan een betere nachtrust. U kunt kiezen uit onder andere :

  • 5-HTP 100MG  60 Veggie CAPS– deze capsules bevatten 5-HTP welke wordt gewonnen uit de West-Afrikaanse Griffiona simplicifolia struik. Het is zeer goed in het regelen van de gemoedstoestant en helpt met de aanmak van slaaphormoon. Vanaf €12,95 te verkrijgen ( korting niet meegrekend).
  • 5-HTP 120MG  60 Veggie CAPS– In principe is deze een zwaardere dosering van de 100 MG met toevoeging van Pure 5-HTP. Dar zult u in de beschrijving netjes verder kunnen lezen. Verkrijgbaar vanaf €15,35 ( korting niet afgetrokken).
  • ZEN+Natuurlijke Rustgever– U krijgt in deze 30 st. VCAPS die zorgen voor het verbeteren van uw  stemming. De uitzonderlijke mix van krachtige planten -en kruidenextracten helpen goed om u te kalmeren en uw algehele stemming te verbeteren. Deze mag u bestellen voor €23,15 ( korting nog niet afgetrokken).

5 HTP slaaphulp

Vitamineman is dé vertrouwde bron voor mineralen & vitamines!

In Vitamineman vindt u een partner die u graag helpt bij het aanvullen van voedingsstoffen die onvoldoende of niet gemakkelijk aan het lichaam, toegediend worden. De voedingssupplementen worden in de vorm van vitaminen, mineralen, aminozuren, vetzuren, kruiden en andere stoffe  aangeboden. Daarbij mag u ze verwachten in verschillende toedieningsvormen. Bekijk de verschillende doseringen die verkrijgbaar zijn en onderzoek ook in welke verschillende combinaties ze goed( het best) te gebruiken zijn. Nu we te maken hebben met een Pandemie , is het helemaal aan te bevelen  om uitermate voorzichtig te zijn. Bekijk de deals op aanbiedingen.com en bestel online. Vermijdt zoveel als mogelijk intermenselijk contact. Laat alles netjes afleveren. Vitamineman werkt heel goed samen met DHL.

Vertel je gedachten

Laat een reactie achter

14 − twaalf =

Aanbiedingen
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Herstel Wachtwoord
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0