Skiën in Oostenrijk 8 dagen vanaf €519

piste tirol oostenrijkWie wil er nou niet skiën in Oostenrijk? Lekker op de skies staan en van de piste afgaan. Oad biedt u deze trip naar Oostenrijk Tirol aan. Lekker 8 dagen genieten van de sneeuw door te gaan langlaufen of Skiën. Wandelen door dit prachtige gebied kan uiteraard ook. U vertrekt dan op 15 februari per bus naar Oostenrijk. Dus heeft u wel trek in een wintersport vakantie? Lekker Skiën in Oostenrijk 8 dagen vanaf €519 per persoon.

Skiën in Oostenrijk 8 dagen vanaf €519 per persoon

Een aantal hoogtepunten van de reis beschrijven we hier. Want u komt aan in het prachtige Alpbachtal. Het landschap is werkelijk waar magisch. U bevind zich hier echt in een Winter Wonderland. Besneeuwde bergtoppen en bomen. Er is ruim 100 kilometer aan pistes in de buurt. En u bent vlakbij het wintersportgebied van Westendorf. Maak dan ook even een rondje om de Achensee. De Alpen zien er zonder sneeuw al prachtig uit, daarom weten toeristen Tirol ook in de zomer te vinden. Maar eenmaal besneeuwd is het nog veel mooier.

Compleet programma van 8 dagen samengesteld

Het dagprogramma begint op zaterdag. U stapt op in Zeddam en vandaar uit rijdt de bus naar Oostenrijk. Onderweg wordt er uiteraard gedineerd want met een lege maag reizen is niet bevorderlijk. Eenmaal aangekomen in Hotel Ascherwirt kunt u de koffers uitpakken en een heerlijke douche nemen. Even goed uitrusten voor de volgende dag. Want de volgende dag krijgt iedereen langlauf instructies. Er mag aanvullend erna een wandeling gemaakt worden. Of als u dat wilt kunt u al direct de piste op.

Na een dag op de piste bijkomen in de Sauna

Het hotel waar u verblijft ligt in Brandenberg. Hier bevinden zich een restaurant en bar. Maar ook een kleine sauna en fitness ruimte. De kleine sauna mag iedere dag bezocht worden, en is 2 x per week gratis. De overige dagen daar dient u voor te betalen. De kamers zijn comfortabel en goed verzorgd. Er staat een tv, radio, en een kluisje waar u uw bescheiden in kunt opbergen. Verder is de badkamer voorzien van bad en/of douche. Bijna alle kamers beschikken over een balkon. Wilt u wel Skiën in Oostenrijk 8 dagen vanaf €519 per persoon? Klik dan even op de aanbieding en wij brengen u naar de pagina van Oad waar u uw reis kunt boeken.

Vertel je gedachten

Laat een reactie achter

een × vier =

Aanbiedingen.com
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Herstel Wachtwoord
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0