Ski vakantie 8 dagen Oostenrijk

vrouw op skies in OostenrijkWel trek in een Ski vakantie 8 dagen Oostenrijk? Bekijk dan deze aanbieding van OAD reizen. U vertrekt bijvoorbeeld op zaterdag 8 maart voor €559 per persoon. Daarvoor heeft u een 2 persoonskamer met bad of douche en wc uiteraard. Het gaat hier om een busreis en u verblijft er op basis van halfpension. Dat houdt in dat u ontbijt en diner geniet. Elke dag heerlijk genieten van een warme wintermaaltijd. 

Ski vakantie 8 dagen Oostenrijk bij voldoende deelnemers

Wel is het zo dat er een minimum aantal deelnemers dienen te zijn. De groepsreis kan doorgang vinden wanneer er 25 deelnemers zijn. Als er minder dan 25 zijn dan wordt de reis helaas niet uitgevoerd. Maar goed Nederland kent ontzettend veel wintersportliefhebbers dus deze reis zal waarschijnlijk wel doorgang vinden. Mocht het onverhoopt gebeuren dat de reis niet doorgaat terwijl u al geboekt heeft? Dan wordt u een alternatief aangeboden en u wordt tijdig op de hoogte gesteld.

Overnachten in Hotel Oberwirt

Tijdens deze reis overnacht u 7 nachten in Hotel Oberwirt dat vier sterren heeft. Het hotel ligt in het centrum. Gelegen tegenover dit hotel vind u een bank, supermarkt en andere leuke winkels. Dit dorp ontvangt jaarlijks vele wintersporters. Ebbs is een prachtig dorp voor wintersporters maar ook andere reizigers. U kunt voor deze reis opstappen in verschillende provincies. De zaterdag wordt er gereden naar Oostenrijk waar jullie aankomen voor het diner.

Dagprogramma is al opgesteld

Er is door OAD een dagprogramma opgesteld. Dus na een heerlijke nachtrust gaan jullie zondag langlaufen. Dit wordt door een instructeur aan jullie uitgelegd. Heerlijk de hele dag langlaufen. Aansluitend schuift u erna heerlijk aan voor een warme maaltijd. Maandag zullen jullie naar het Hohe-Salve gebied gebracht worden. Dit ligt op een steenworp afstand van het dorp. Hier kan er geskied worden maar tevens gelanglauft. Wat u maar wilt. Een gratis skibus kan u naar de piste brengen. De overige dagen zijn ook voor u ingevuld dus u hoeft nergens over na te denken. U mag gratis gebruik maken van een langlaufset. Heeft u uw wintersport vakantie nog niet geboekt? Bekijk deze aanbieding dan uitgebreid op de website van OAD. Wie weet vertrekt u 8 maart 2020 wel naar Ebbs in Oostenrijk. Aanbiedingen.com plaatst regelmatig vakantie aanbiedingen waaronder ook Ski vakanties. Bezoek regelmatig onze website als u op zoek bent naar uw volgende vakantie.

Vertel je gedachten

Laat een reactie achter

14 − 7 =

Aanbiedingen
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Herstel Wachtwoord
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0