Simpel verdubbeldagen: leapp Refurbished iPhone 6 16GB

Simpel en leapp refurbished stellen u in de gelegenheid om trotse bezitter te worden van een Refurbished iPhone 6 16GB. En dat tegen en sterk gereduceerde prijs. Simpel is de telecomprovider die u supergoedkoop laat bellen, sms’en en internetten. Ervaar Simpel als het best geteste mobiele netwerk van Nederland. En in combinatie met de iPhone 6 gaat u zeker wel het maximale uit dit combinatiepakket kunnen halen.

Wat doet Ieapp refurbished?

Ieapp refubrished zorgt ervoor dat u de producten van Apple kunt aanschaffen in uitstekende staat. Deze toestellen zijn trouwens geen uitgewerkte toestellen. Ze zijn veelal afkomstig uit het bedrijfsleven of bijvoorbeeld via inruilprogramma’s. Soms hebben ze dus gewoon als showroommodel dienst gedaan. Zeker nog heel goed te gebruiken na een service beurt en upgrade door Ieapp. De iPhone 6 16GB heeft dus een tweede leven gekregen en met de paketten van Simpel helemaal vernieuwd.

Wat houdt het combinatiepakket in?

Dit pakket is er een over de duur van 24 maanden. U heeft 2 mogelijkheden om het toestel aan te schaffen. Deze zijn:

  1. U betaalt in 24 maanden voor het toestel- U doet een eenmalige toestelbijdrage van €50,20 en de rest in 24 termijnen van €9,95 elk.
  2. De betaling van het volledig bedrag van €289,00 ineens.

Daarnaast kiest u natuurlijk ook het abonnement van Simpel. U kunt dan gerust het meest gekozen pakket kiezen. Dat is 2GB data, 500 belminuten en onbeperkt sms voor slechts €7,50 per maand. Gewoon Simpel! ** Let wel dit is natuurlijk voor de 4G-internetsnelheid met uitstekende dekking. Zorg ervoor dat u mobiel goed zit met Simpel. Het beste abonnement met een heel uitstekend refurbished toestel. Aanbiedingen.com, beestachtig veel korting!

Vertel je gedachten

Laat een reactie achter

8 + drie =

Aanbiedingen
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0