Simpel.nl Sim only €7,50 p/m

sim onlyJa ja de sim only is een populair product. We gebruiken onze smartphone steeds langer. Geen zin om uw toestel te vernieuwen maar wel toe aan een nieuw abonnement? Check dan deze Most Wanted deal. Sim only €7,50 p/m. Hierbij ontvangt u elke maand 2GB internet, 250 belminuten en 500 sms. De looptijd van deze overeenkomst is 24 maanden. Simpel heeft uiteraard nog veel meer Most Wanted Deals in sim only. 

Simpel.nl Sim Only €7.50 p/m

Deze actie is geldig tot en met 30 november dus wees er snel bij. Met Simpel bellen betekent dat u gebruik maakt van het netwerk van T-Mobile. Dat biedt betrouwbaarheid zodat u zich nooit zorgen hoeft te maken over de dekking. Want T-Mobile’s netwerk is als beste uit de test gekomen qua netwerk. Surfen doet u supersnel omdat u gratis 4G geniet. Uw bundels zijn geldig in Nederland maar ook binnen de EU. Dus ook hoeft u zich geen zorgen te maken als u een weekendje Londen doet en wilt bellen met het thuisfront. De gesprekken worden per seconde afgerekend. Wilt u flexibiliteit? Dan mag u gratis maandelijks uw bundel aanpassen.

Simkaart 3-in-1

De  Simpel.nl Sim Only simkaart die u wordt toegezonden is geschikt voor ieder toestel en wordt binnen twee werkdagen bezorgd. Een simpel sim only heeft u al vanaf €2.50 per maand. Wilt u de complete controle houden over uw belkosten? Bekijk dan ook eens de sim only abonnementen waarbij u onbeperkt bellen kunt. Dan weet u zeker dat u nooit voor onverwachte kosten komt te staan. Voor €10 per maand heeft u al een onbeperkt bellen abonnement. Waarbij u ook geniet van 4GB aan data en 500 sms kunt versturen. Dat is €2.50 per maand meer, maar dan heeft u nergens meer omkijken naar.

Ook naar andere sim only vergelijken?

Het hangt er natuurlijk vanaf wat u zelf wilt. En waar uw voorkeur naar uit gaat. Aan de hand van uw belgedrag kunt u altijd wel een geschikte sim only vinden. Het sim only abonnement kan zeer voordelig zijn ten opzichte van een abonnement waarbij u uw toestel moet afbetalen. Als dat reeds gebeurd is, dan is de stap naar een sim only veel goedkoper en voordeliger. Bekijk de aanbieding maar eens en vergelijk ook andere sim only aanbiedingen.

Vertel je gedachten

Laat een reactie achter

zestien + twaalf =

Beste Aanbiedingen 2021 | Vergelijk & Bespaar
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Herstel Wachtwoord
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0