Simpel 4GB onbeperkt bellen €10 p/m

vrouw gebruikt smartphone simpelTijd om uw sim only te vernieuwen? Bekijk dan ook het aanbod van andere providers. Waaronder Simpel 4GB onbeperkt bellen €10 p/m, hierbij zitten ook 500 sms. Dat is natuurlijk weinig geld waarvoor u veel terug krijgt. Simpel maakt gebruik van het netwerk van T-Mobile waardoor u altijd via een betrouwbaar netwerk belt en surft. Wist u bijvoorbeeld dat het netwerk van T-Mobile als beste uit de test is gekomen? Zij hebben namelijk het beste 4G netwerk.

Simpel 4GB onbeperkt bellen €10 p/m

Deze deal van Simpel moet u dus echt even bekijken. Onbeperkt bellen is tegenwoordig de standaard. Zo zult u nooit meer voor te hoge belkosten komen te staan. Qua internetten kunt u prima uit de voeten met 4GB, en 500 sms is ook meer dan voldoende. We gebruiken toch meestal social media om berichten te verzenden. En whatsappen doen we dagelijks. Dit is Simpel’s Most Wanted deal. De looptijd van dit contract is 2 jaar.

Sim only abonnementen goedkoper dan de reguliere abonnementen met toestel

U betaalt wel eenmalig €20 aan administratiekosten en dit zal worden geïncasseerd via uw eerste telefoonrekening. Velen onder ons schaffen niet meer ieder jaar een nieuw toestel aan. En daarom zijn sim only abonnement ook zo gewild. Het kost u een fractie van wat het zou kosten als u ook nog uw toestel moet afbetalen. Nooit meer extra hoge telefoonrekeningen omdat onbeperkt bellen nu de norm is.

U ontvangt een 3-in-1 simkaart houder

Daarom zou kiezen voor Simpel ideaal zijn. De simkaart wordt binnen twee werkdagen geleverd. Wilt u uw huidige nummer behouden? Dat kunt u dan aangeven tijdens het bestellen. Simpel brengt dan uw huidige provider ervan op de hoogte. Dat hoeft u dus zelf niet meer te doen. Het kan even duren voordat het huidige nummer meeverhuisd is. Dus dan belt u tijdelijk met een ander telefoonnummer. De simkaart is geschikt voor ieder toestel. Het is een 3 in 1 simkaart. Dus u kunt kiezen uit: standaard, micro en nano sim. Degene die u nodig heeft drukt u uit de plastic houder. Bekijk snel deze aanbieding en vergelijk deze desnoods ook met andere sim only aanbiedingen.

Vertel je gedachten

Laat een reactie achter

2 × een =

Aanbiedingen
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Herstel Wachtwoord
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0