Sim only van Ben : 1000 Mb vanaf € 103,48 p/jaar

Ben.nl is de mobiele aanbieder die ervoor zorgt dat u op uw eigen manier maximaal plezier haalt uit het beschikbaar budget. Ben gelooft erin dat u met een sim only abonnement van hun al gauw blij bent. De telecommarkt is ingewikkeld genoeg . Ben doet zijn best om alles simpel te houden . Zo is er sprake van wederzijds begrip. Wat maakt Ben zo apart? Ben is anders dan de concurrent. U blijft namelijk altijd en overal mobiel bereikbaar. Moet kunnen! Er zijn zeker wel voordelen bij Ben en dat willen ze ook met u delen . Enkele zijn :

  • Nummerbehoud is kosteloos-u behoeft slechts uw gegevens door spelen tijdens de bestelling. Daarna hoeft u niets te doen. Van opzegging van uw huidig contract tot aan notificatie van ingangs datum wordt doorgespeeld aan u. 
  • MB extra bundel-deze optie is echt te gek! Heeft u geen MB’s meer voor de maand? Of geen databundel en wilt u zonder WiFi internetten? Met MB extra bundel schaft u zelf extra MB’s aan die per direct te gebruiken zijn. Bovendien zijn deze MB’s geldig  tot het einde van de maand. U koopt zoveel als u nodig acht.
  • MB pauze- Is uw internetbundel op? Geen probleem. U wordt beschermt met MB pauze tegen onverwachte kosten . De MB pauze kunt u op elk gewenst moment aan- of uit zetten. Indien u ervoor kiest om MB pauze aan te laten , bent u dan ook de volgende maand beschermd tegen kosten buiten uw internetbundel.
  • 4G snelheid/ 4G dekking-Met het 4G netwerk van Ben kunt u genieten van stabiel internet tot 100 Mbps, ruim 6 keer sneller dan op het 3G netwerk (14,4Mbps). Het netwerk van T-Mobile geeft de garantie voor landelijke 4G dekking. Bekijk ook dat van u ook via de dekkingskaart van Ben.

Ben 1000 Mb /100 minuten pakket

Dit pakket is een 2-jarig pakket inhoudende onder andere :

  1. 1000 Mb aan data
  2. 100 belminuten
  3. 14,4 MB/s internetsnelheid
  4. Goede dekking
  5. 1 bundel voor bellen en SMS

Ben.nl biedt u dit pakket aan vanaf € 103,48 per jaar. Dit pakket is niet maandelijks opzegbaar! Ben voor goedkope sim only contracten .

Vertel je gedachten

Laat een reactie achter

elf + 8 =

Aanbiedingen
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0