Sim only Simpel €6

jongeman surft op internet op telefoonBent u niet de veelvuldige beller maar wilt u wel een sim only abonnement? Check dan deze Sim only Simpel €6. Simpel.nl biedt verschillende sim only’s afgestemd op het belgedrag van de consument. Voor €6 per maand krijgt u 1GB data, 100 minuten om te bellen en 500 sms. Dat is toch wel goedkoop of niet? Simpel doet dit in samenwerking met T-Mobile. En zij hebben het best geteste mobiele netwerk van Nederland.

Sim only Simpel €6 per maand

Ondanks dat u maar €6 per maand betaalt bent u wel verzekerd van supersnel 4G internet. En wilt u controle houden over uw kosten? Dan biedt Simpel u de mogelijkheid om een plafond in te stellen. Boven dit plafond gekomen kunt u dus niet meer bellen. Dit wordt vooral gebruikt wanneer de kinderen er gebruik van maken. Zo wordt voorkomen dat de telefoonrekening peperduur wordt.

Abonnement maandelijks aanpassen? Dat kan bij Simpel.nl

Een ander voordeel van Simpel is dat ze flexibel zijn. Wilt u uw abonnement aanpassen dan kan dat gewoon. Dit doet u via uw persoonlijke pagina. De looptijd van dit Sim only Simpel contract is 24 maanden. Ook doet deze provider geen kredietcheck dus u bent altijd welkom. De kredietcheck wordt enkel uitgevoerd wanneer gekozen wordt voor een toestel. Deze moet immers afbetaald worden dus dan is het geen sim only meer. Dan spreken we van een toestelkrediet.

Nog meer sim only checken van Simpel?

Maar goed u bent op zoek naar een sim only en dan kan dit abonnement van Simpel wel iets voor u zijn. Een paar eurootjes per maand om te kunnen bellen en sms’en en van tijd tot tijd te surfen op internet is niks. Wilt u toch iets meer kunnen bellen of internetten? Bekijk dan de overige abonnementen van Simpel er is namelijk meer keuze. Zo kan er ook gekozen worden voor een onbeperkt bellen abonnement. Dan weet u zeker dat u geen plafond hoeft in te stellen. Er is tijdelijk een deal wat betreft onbeperkt bellen. Voor 4 euro extra per maand dus €10 per maand kunt u al onbeperkt bellen en 500 sms’jes sturen. Wat betreft data daar heeft u dan 4GB van. Dan komt u dus al een stukje verder. De keus is aan u en Aanbiedingen.com laat simpelweg zien wat er verkrijgbaar is.  

Vertel je gedachten

Laat een reactie achter

vijf × een =

Aanbiedingen
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0