Shoppen op nieuwe collectie bij Bagoes!

Mode moet toegangkelijk gemaakt worden voor vrouwen ongeacht hun leeftijd, voorkeuren en lichaamsbouw. Vaker zien we echter dat in advertenties dat de focus wordt gelegd op dames met een maatje minder. Wat gebeurt er dan met de dames met een maatje meer? Hoe doen deze dames dan? Mogen ze niet pronken met hun voller lichaam? Vollere vrouwen hebben ook het zelfvertrouwen om hun vormen te tonen. Alleen moeten ze een plek hebben waar ze hun mode kunnen halen. En daar komt Bagoes in beeld! Ze weten wel wat ze moeten doen om de vrouwen met een ‘grotere’ maat blij te maken. Ivy bella

Bagoes brengt grote maten dichterbij

Als het gaat om plus size merken, dan doet Bagoes er alles aan om deze merken bij elkaar te brengen. Bagoes heeft als outlets daarvoor de webwinkel en het vaste verkooppunt te Alkmaar. het assortiment van Bagoes bestaat uit onder andere de grote maten collectie van Bagoes en ook nog een groot aantal andere vlotte grote merken die mekaar goed aanvullen. U mag daarbij denken aan merken zoals Zizzi ( trendy jeans), Junarose (jurken) en meer. Maar niet alleen kleding komt voor in het assortiment. Ook voor de brede schacht laarzen van het merk JJ Footwear vindt u er.

Nieuwe collectie Bagoes gelanceerd

Het is zo dat Bagoes haar collectie zeer recent heeft aangevuld. Er is aangevuld met verschillende nieuwe plus size merken. De merken die u nu ook kunt vinden bij Bagoes zijn onder andere: ONLY Carmakoma en Ivy Bella. Daarnaast is het assortiment van de reeds vertrouwde merken flink aangevuld. Deze merken zijn onder andere Adia, Gossip, Rimini fashion, Mat Fashion, Zhenzi, Yesta, Stark en andere top merken. Vrouwen met een grotere maat hebben in Bagoes een beste maatje die helpt met het kleden.

Bagoes gaat altijd mee met de allerlaatste trends

Bij Bagoes vindt u niet zomaar mode. U vindt er mode die relevant is voor die periode. Dit najaar is bijvoorbeeld toegewijd aan de leopard print en kleding met zijbies. Dat ziet u dus dan ook weer in de collectie. Haast alle grote merken hebben een paar modellen waarin deze trends in zijn verwerkt. Het nieuwe zomerseizoen 2019 belooft dus ook voor de vrouw met een maatje extra zeer mooi te worden. Lekker pronken met de vormen. Via Aanbiedingen.com ziet u alle laatste nieuws als het gaat om voordelig kleding online kopen. Volg daarom de aanbiedingensite op de voet!

Vertel je gedachten

Laat een reactie achter

2 + twintig =

Aanbiedingen
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0