Shopcore.nl breidt het assortiment uit met gereedschap!

Tegenwoordig is de trend dat men veel aan online shoppen doet. Van alles kunt u online bestellen en laten leveren tot aan huis. Van A tot Z, maar daartussen zijn er wel online verkopers die hun uiterste best doen om de markt op een positieve manier te veranderen. Shopcore.nl mag u gerust daaronder categoriseren. Deze webshop probeert steeds meer aan het assortiment toe te voegen, met als doel in de toekomst een one-stop-online-shop te zijn. Is dat mogelijk? Natuurlijk! Het is slechts een kwestie van tijd en de juiste producten vinden om toe te voegen. Shopcore.nl staat voor kwaliteit en garantie!

Steeds ruimer wordend assortiment tegen scherpe prijzen bij Shopcore.nl

Het assortiment van Shopcore bestaat uit onder andere Cartridges & Toners, Mobiel &Tablet accessoires, Accu’s & batterijen, Kantoorartikelen, Zaklampen en meer. Alle bekende merken op deze gebieden mag u verwachten in het assortiment. Het gaat bijvoorbeeld de merken Canon, Samsung, Sony, Apple , Blackberry en anderen. Recent is het assortiment verder uitgebreid met een category. Nu kunt u online ook uw gereedschap van de merken Stanley en Toolland bestellen. Voor de komende maanden staat er ook een verdere verruiming op schema in de category TOOLS.  Stanley VDE tangenset 4-delig

Shopcore.nl zorgt voor overall ervaring

Deze webshop verkoopt natuurlijk producten van goede kwaliteit . Daarnaast hebben ze andere regelingen en voorwaarden om het shoppen aangenaam te houden. Het overall pakket van Shopcore.nl bestaat uit:

  • Scherpe prijzen
  • Lage verzendkosten- U betaald voor leveringen in Nederland slechts €3,25 aan verzendkosten
  • De prijzen worden getoond inclusief BTW
  • Website die overzichtelijk is
  • Levering- er wordt gewerkt aan een snelle levering. Binnen 1 X 24 uur kunt u hetgeen in huis hebben
  • Retour- Wilt u een ander product? Dan heeft u 28 dagen de tijd om het in orde te maken
  • Garantie- Er is een goede garantieafhandeling

Shopcore.nl is een groeiende webshop die zeker een stempel zal drukken binnen deze sector. Blijf deze online verkoper volgen en pak uw voordeel, want die zullen er zeker relmatig zijn. Aanbiedingen.com, beestachtig veel korting!

Vertel je gedachten

Laat een reactie achter

16 + achttien =

Aanbiedingen
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Herstel Wachtwoord
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0