Shop Van Arendonk en ontvang Tony’s Chocolonely cadeau!

Shop Van Arendonk en ontvang Tony’s Chocolonely cadeau. U krijgt dan leuke dingen bij één bestelling. Van Arendonk staat bekend om de mooie schoenen die ze verkopen aan mooie mensen zoals u. Daarnaast kunt u ook shoppen op aanverwante accessoires waaronder riemen, verzorgingsproducten en tassen. Allemaal items die kunnen  helpen bij het samenstellen van een heel mooie outfit. Shop dus online en laat het tot aan huis leveren zonder kosten. Dat voor de komende periode tenminste.  Van arendonk

Shop Van Arendonk en ontvang Tony’s Chocolonely cadeau!

Momenteel zitten we haast allemaal in de spanning omtrent de ontstane situatie. Het dagelijks leven is ontwricht en we moeten meer thuis blijven. Meer tijd met uw naasten en familie dus. Een heel goede manier om tijd te vullen is om bijvoorbeeld online te shoppen. Het leven gaat voort en we hebben toch wel zaken nodig in afwachting op de normalisatie van het leven. Om het een beetje spannend te maken komt Van Arendonk om de zoveel tijd met een leuke actie. En nu is het weer zover. Bij iedere bestelling gedaan online bij Van Arendonk ontvangt u heerlijke Tony’s Chocolonely chocolade gratis!

Ruim assortiment aan merken

Bij Van Arendonk kunt u shoppen op schoenen voor dames en heren in het midden/hoogsegment. Daarnaast haalt u er ook accesoires zoals riemen, tassen en ook verzorgingsproducten voor uw schoenen. Het asortiment aan merken is zo groot dat we niet allemaal bij naam kunnen noemen. Om u een indicatie te geven noemen we de volgende merken: NUBIKK, Dubarry, Paul Green, Daniel Kenneth, Philippe Model, Cypres, Adidas, Reebok, Diadora Sport, Diadora Heritage, TOMS en anderen.

Lekker genieten van Tony’s chocolonely

Van Arendonk heeft een goede samenwerking met Tony’s chocolonely. Uit deze samenwerking krijgt u chocolade welke is gefabriceerd zonder kinderarbeid of -slavernij. Dat is op de markt zeker een uitzondering te noemen, want zelfs de grootste merken hebben moeite om hun producten zonder kinderarbeid of slavernij te produceren. Geniet dus ook van uw eigen stuk Tony’s chocolonely met de ontvangst van uw schoen(en).

Gratis verzending en retour

Naast uw cadeau ( Tony’s chocolonely chocolade), krijgt u van Van Arendonk ook uw bestelling toegestuurd zonder ervoor te betalen. Dat betekent dat u uw spullen per GRATIS verzending ontvangt. Mocht er iets mis zijn met de bestelling? Dan mag u deze ook per retour sturen zonder kosten. U betaalt dus ook bij retouren de komende periode NIET. Aanbiedingen.com plaatst al jaren de acties van Van Arendonk. Dit omdat er meer dan genoeg voordeel uit te halen valt. Volg deze site dus dagelijks en profiteer van fikse kortingen. Bekijk de “Shop Van Arendonk en ontvang Tony’s Chocolonely cadeau!” actie, haal uw voordeel en geniet van lekkere chocolade.

Vertel je gedachten

Laat een reactie achter

3 × vijf =

Aanbiedingen.com
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Herstel Wachtwoord
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0