Sepa Green energy aanbieding

Sepa Green Energy is een energieleverancier die duurzaam leven stimuleert bij klanten en toekomstige klanten . Ze zijn leverancier van groene stroom , gas en als het nodig is duurzame energie oplossingen. Sepa Green heeft als bedrijf goed in de gaten dat de capaciteit van groene energieopwekking nog beneden niveau is. Nederland kan nog niet in zijn geheel voorzien worden van schone energie. Wat is de benadering van Sepa Green Energy in deze? Sepa green heeft een stapsgewijze strategie in deze. Het is overduidelijk dat er een jaarlijkse groei van de produktiecapaciteit moet plaats vinden . Sepa Green gaat als bedrijf voor een jaarlijkse groei van 10% in haar produktie. Sepa Green wenst u ook deelgenoot te maken van deze positieve vooruitzichten en dat tegen scherpe prijzen .

Anders met Sepa

Sepa Green geeft u een overzicht van de groene/grijze stroom die geleverd wordt. De garantie wordt gegeven dat minimaal 20% en maximaal 100% van de energie afkomstig is van duurzame opwekking(uit Nederland). Deze garantie wordt op papier vastgelegd als “groene’certificaten . Klanten van Sepa hebben dan het voorrecht om de herkomst van hun schone energie vastgelegd te hebben .

Contracten van Sepa Green

Sepa Green heeft asl bedrijf zowel consumenten als zakelijke klanten . Vandaar ook de motivatie om duurzaam gebruik van energie te promoten . De focus van deze aanbieding is echter op de consument die binnen zijn huishouding alvast wilt gaan voor verantwoord verbruik. Het 1 jaar vast contract van Sepa heeft de consument al voor € 1127,92 per jaar voor groene stroom en CO2 gecompenseerde gas.  Het 3 jaar vast contract van Sepa heeft de klant al voor € 1116,30 per jaar voor groene energie en CO2 gecompenseerd gas.  Dit zijn tarieven op basis 1840 kWh en 1100 m³ verbruik met enkel meter. Wilt u weten hoeveel uw bedrag gaat zijn op jaarbasis? Bezoek dan de site en voer uw gegevens in voor een calculatie. Aanbiedingen voor energie zijn niet weg te denken in de vrije markt situatie. De klant moet gaan vergelijken welke voor haar de logische keus is!  

Vertel je gedachten

Laat een reactie achter

twee × 2 =

Aanbiedingen
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Herstel Wachtwoord
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0