Sauna voor twee vanaf €35

sauna en opgietingGeef een sauna voor twee vanaf €35 cadeau aan uw partner voor de feestdagen. Dat is nog eens een leuk cadeau voor onder de kerstboom. Samen genieten van een heerlijke dag weg. Wanneer u deze cadeaubon geeft is de geldigheid tot en met 18 december volgend jaar. Dus 18-12-2020 waarschijnlijk zult u toch niet lang wachten met het verzilveren ervan.

Sauna voor twee vanaf €35

Boekt u de Sauna voor twee in het weekend? Dat houdt in op vrijdag, zaterdag of zondag? Dan dient u een toeslag te betalen van 3 euro per persoon. En deze cadeaubon is niet geldig in combinatie met andere acties. U gaat naar de sauna van Thermen Bussloo. Wilt u het extra speciaal maken? Ga dan voor het Wellness cadeau aangevuld met een live cooking lunchbuffet. Dat is vooral welkom na de sauna betreden te hebben. Het lichaam moet natuurlijk hard werken, omdat de hitte ervoor zorgt dat afvalstoffen uit het lichaam komen. Dorst is het meest voorkomend, maar een heerlijke lunch is dan ook een weldaad. Vult u het cadeau aan met een live cooking lunchbuffet? Dan betaalt u voor twee personen slechts €70.

Kom compleet tot rust en betreed ook het zoutwaterbad

Thermen Bussloo heeft ook heerlijke baden waar u helemaal tot rust kunt komen. Doe eens mee aan een opgieting. Dat is heerlijk voor uw lijf. Bij mooi weer kunt u buiten door de tuin lopen om even af te koelen. Wat er ook prachtig uitziet is het zoutwaterbad gelegen in een Mexicaanse grot. U waant zich in een totaal andere wereld. Water doet natuurlijk veel goeds voor de huid, maar een zoutwaterbad helemaal. Zouthoudend water is vooral goed voor astmatische klachten, en andere klachten aan de luchtwegen. Lijkt dit u wel wat op korte termijn? Klik dan hierboven op ”bekijk aanbieding’ en u gaat direct naar de desbetreffende pagina van Thermen Bussloo.  Aanbiedingen.com plaatst regelmatig Wellness aanbiedingen. Breng ons geregeld een bezoekje online en mis geen enkele deal.

Vertel je gedachten

Laat een reactie achter

4 × drie =

Aanbiedingen
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0