Samsung wasmachine 7 kg €17 p/m gratis 2 maanden wassen

Als student heeft niet iedereen het breed, en steeds naar je ouders gaan met een grote zak was is ook niet een feestje. Bij Smartstudentdeals kun je nu twee maanden gratis wassen. Kies bijvoorbeeld voor de Samsung wasmachine 7 kg €17 p/m en dus gratis 2 maanden wassen. Dit houdt dus in dat je de eerste twee maanden huur niet hoeft te betalen. Dat scheelt je weer een paar tientjes.

Energiezuinige Samsung wasmachine 7 kg €17 p/m gratis 2 maanden wassen

Bij Smartstudentdeals kun je kiezen uit verschillende huurtermijnen. Van 1 jaar tot en met 5 jaar. Hoe langer je huurtermijn des te goedkoper het maandbedrag. Over de energiekosten hoef je je ook geen zorgen te maken, want deze wasmachine is erg energiezuinig. Het energielabel is A+++ dus zo min mogelijk gas water en licht kosten dus. Het vulgewicht is 7 kilo dus daar past per wasbeurt genoeg was in. Zo ontzie je je moeder en kun je prima zelf de was doen. Daarbij hoef je ook niet meer steeds te slepen met jouw was. Deze kun je nu prima thuis doen. (Tekst gaat verder onder de afbeelding) samsung wasmachine 7 kg €17 pm gratis 2 maanden wassen

Woon je samen? Split de huurkosten met je medebewoners

Het toerental is 1400 per minuut, dus zit je ook niet met kletsnatte was. Het hoge toerental zorgt ervoor dat je was goed gecentrifugeerd wordt. Het enige wat je hoeft te doen is de was op te hangen en het is vrij snel droog. Twee maanden voordat je looptijd ingaat kun jij dus al gratis wassen. Woon je samen met meerdere studenten? Dan kun je bespreken dat jullie de kosten delen. Zo verlaag je de huurkosten voor jouw wasmachine nog eens. Iedereen heeft dan baat bij deze samsung wasmachine 7 kg. Aan het einde van de leaseperiode wordt de Samsung wasmachine weer bij jou opgehaald. Of je ruilt de oude wasmachine in voor een nieuwe. Je bent niet verplicht een leaseovereenkomst van vijf jaar aan te gaan. Je kunt ook gaan voor een kortere periode zoals 1 jaar of twee jaar. In dat geval ga je wel meer betalen, maar als je de kosten toch split dan kan dat ook een oplossing zijn. Om je een indicatie te geven: Bij één jaar betaal je slechts €22 per maand. Heb je meerdere apparaten nodig? Dan kun je deze ook leasen bij Smartstudentdeals.nl.

Vertel je gedachten

Laat een reactie achter

4 × 2 =

Aanbiedingen
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0