Samsung Galaxy S20 Plus 128GB €42,50 p/m

Samsung Galaxy S20 128GBEen nieuw toestel kopen kan duur zijn maar niet met een abonnement. Deze Samsung Galaxy S20 Plus 128 GB €42,50 per maand bij T-Mobile bestellen? Met dit abonnement belt u onbeperkt en kunt u ook onbeperkt sms versturen. Daarnaast krijgt u 7GB aan internet elke maand. U hoeft niets bij te betalen en betaalt enkel de toestelbundel en het abonnementsgeld.

Samsung Galaxy S20 Plus 128GB €42,50 p/m bij T-Mobile

De Samsung Galaxy S20 Plus kwam in maart 2020 op de markt. Dit is dus een recent toestel. En moet de concurrent voorstellen van de iPhone 11 Pro Max. Nieuw betaalt men los voor dit toestel €1099. En dat is natuurlijk best duur om ineens uit te moeten geven. Daarom kunt u met een abonnement van T-Mobile dit toestel bemachtigen. De Samsung Galaxy S20 Plus is een groot toestel. Groter dan de voorgaande Samsung modellen.

Vier camera’s aanwezig

Waar de iPhone 11 Pro 3 camera’s heeft achter, heeft de Samsung Galaxy S20 Plus 128GB er zelfs 4. En is voorzien van de allernieuwste processor: De Exynos 990 en 8GB geheugen. De schermgrootte van deze telefoon is 6.7 inch. Het scherm zelf is Amoled met en QHD resolutie van 3200 x 1440 pixels. Een voortreffelijk beeld dus. Dankzij USB-C kan de telefoon heel snel opgeladen worden. En dat heeft dit toestel dan ook te danken aan de grote 4500 mAh-accu.

Afgeronde randen van Samsung

Zo kan er gekozen worden voor de opslagvariant van 128GB of zelfs 512 GB dat ook nog eens uitbreidbaar is. De stereospeakers produceren een krachtig en goed geluid. Dus muziek luisteren is super met deze telefoon. Dankzij de afgeronde randen heeft de gebruiker meer scherm. Het Gorilla Glass is minder gevoelig voor krassen en beschadigen. Dat is ook een groot pluspunt. De kleuren waarin dit toestel verkrijgbaar is zijn: Grijs, blauw, zwart en wit. De standaard kleuren die Samsung meestal wel aanhoudt.

Ultrasone vingerafdrukscanner om toestel te ontgrendelen

De ultrasone vingerafdrukscanner in het display is ook een handige feature. Ook bevindt deze zich al op de Galaxy S10. Desondanks zorgt dit type vingerafdrukscanner dat het toestel snel en nauwkeurig te ontgrendelen is. De Samsung Galaxy S20 Plus ondersteunt al 5G. En draait op Android 10. Interesse gekregen in deze telefoon? Klik dan op de link die Aanbiedingen.com hierboven heeft geplaatst naar GSMweb.nl. U kunt dan in alle rust de specificaties lezen en de abonnementsvorm kiezen.  

Vertel je gedachten

Laat een reactie achter

twee × 4 =

Aanbiedingen.com
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Herstel Wachtwoord
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0