Samsung Galaxy S20 bij Vodafone

GSMweb.nl
Samsung Galaxy S20 bij Vodafone
Samsung Galaxy S20 bij Vodafone

OpslaanOpgeslagenVerwijderd 0

De Samsung Galaxy S20 bij Vodafone met een onbeperkt bellen en sms abonnement? Lees dan even deze aanbieding verder. Want je krijgt daarvoor ook nog 20GB internet tot je beschikking. En dat voor €52 per maand. Het abonnement zelf kost je €22 per maand, en de toestelbundel is €30.

De Samsung Galaxy S20 bij Vodafone

Wanneer je een abonnement afsluit bij Vodafone en al een internet en tv abonnement van Vodafone hebt dan geniet je van meer voordeel. Zo ontvang je dan €5 korting op alle Red abonnementen. En krijg je gratis de keuze uit Ziggo Movie, Ziggo Sports of Ziggo Kids. En de data wordt verdubbeld.

Korte beschrijving van de Samsung Galaxy S20

Dit toestel is voorzien van een driedubbele camera op de achterkant. Waarvan 1 camera met 64 MP en de overige twee camera’s van 12 MP. De camera aan de voorkant voor schieten van Selfies is maar liefst 10 MP. Ruim voldoende dus voor een zeer scherpe Selfie. Het scherm heeft een grootte van 6.2 inch Quad HD. En bij het maken van een foto zoomt de camera 30 x uit. De groothoeklens die aanwezig is kan meerdere elementen op jouw portret of foto vastleggen.

Verkrijgbaar in drie hippe kleuren waaronder de: Cloud Pink, Cloud Blue en Cosmic Grey.

Compact toestel en instapmodel van Samsung

De Samsung Galaxy S20 is het instapmodel, vergeleken bij de S20 Plus en Ultra, maar hij doet zeker niet onder voor andere toestellen. Het toestel is 5G klaar dus met de snelheid zit het wel snor. De S20 draait op een Exynos 990 processor en heeft een RAM geheugen van 8GB en werkgeheugen van 12GB. De schermranden zijn smaller dan zijn voorganger. De resolutie van het scherm is aan te passen op 60Hz of 120 Hz, dit hangt er vanaf hoe snel jij je scherm wenst te verversen.

De looptijd van dit abonnement bij Vodafone is 24 maanden. Lijkt dit abonnement je wel iets? Klik dan op de link die Aanbiedingen.com hierboven heeft geplaatst naar de website van GSMweb.nl. Daar kun jij in alle rust de overige informatie doorlezen.

Vertel je gedachten

Laat een reactie achter

dertien − twaalf =

Aanbiedingen.com
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Herstel Wachtwoord
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0