Samsung Galaxy S10 €38 p/mnd

samsung galaxy s10Een nieuw toestel uitzoeken is altijd leuk, en voor de Samsung gebruikers onder ons hebben we nu een Samsung Galaxy S10 €38 p/mnd. Dit toestel heeft alles wat een ervaren smartphone gebruiker nodig heeft. De Samsung Galaxy S10 heeft een betere camera waarmee u prachtige foto’s kunt schieten. Elk scenario kan vastgelegd worden. De 12 megapixel camera doet wat het moet doen, maar dit toestel heeft in totaal 3 camera’s.

Samsung Galaxy S10 €38 p/mnd

En met drie camera’s is iedereen een pro wat foto’s maken betreft. Samsung moet dan ook wel, want Apple is natuurlijk een geduchte concurrent. Het scherm is beeldvullend in Amoled. So is het Infinity O display toch wel het pareltje. Haarscherpe beelden zijn hier het gevolg van. Het bekijken van films en video’s wordt hierdoor een geweldige ervaring. Zie het als uw eigen kleine cinema op scherm. De vingerafdruk scanner is hierdoor ook handig geïntegreerd. Het beeldscherm heeft een grootte van 6.1 inch en is 70 millimeter breed. Een stukje smaller dan zijn voorganger dus.

Verbeterd scherm ten opzichte van de Samsung Galaxy S9

De schermen van Samsung worden omschreven als superieur. Dit heeft te maken met de helderheid, waardoor externe weersomstandigheden geen invloed meer hebben. Ook al schijnt de zon fel, men kan altijd perfect lezen wat er op het scherm staat. Ook wanneer het donker wordt kan je perfect uit de voeten met dit toestel. We kunnen wel uren doorgaan over de Samsung Galaxy S10 want dat verdiend dit toestel ook. Maar u komt er alleen achter door het zelf te ervaren.

Abonnement afsluiten? Klik hierboven op de aanbieding

Wilt u een nieuw toestel en graag van het merk Samsung? Dan kunt u een abonnement afsluiten bij T-Mobile. U betaalt het toestel dan in 2 jaar af, en dit kost u 38 euro per maand. Daarvoor kunt u ook onbeperkt bellen en sms’en. En heeft u beschikking over 7000 MB aan data. Uw abonnement kost u €17,50 per maand, en de toestelbundel kost u €20,50 per maand. Samen komt dat dus neer op die €38 per maand. De Samsung Galaxy S10 €38 p/mnd sluit u af bij GSMWeb.nl via Aanbiedingen.com.

Vertel je gedachten

Laat een reactie achter

1 × 1 =

Aanbiedingen.com
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Herstel Wachtwoord
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0