Samsung Full HD monitor 24 inch €109

Samsung Full HD monitor 24 inch €109
Samsung Full HD monitor 24 inch €109

OpslaanOpgeslagenVerwijderd 1

Heb je een nieuwe monitor nodig voor bij jouw computer? Check dan deze Samsung Full HD monitor 24 inch voor €109 bij Bol.com. De 24 inch monitor is voorzien van dunne schermranden waardoor het prachtig zou staan in je werkkamer, kantoor of slaapkamer. Het IPS scherm draagt bij aan een prachtige kleurweergave wat weer het beste tot zijn recht komt tijdens het gamen. Uiteraard is de monitor in eerste instantie bedoeld voor school of werk, maar ontspanning van tijd tot tijd mag ook niet ontbreken.

Samsung Full HD monitor 24 inch €109

Als je Netflix kijkt of een andere streamingsdienst dan is het fijn om te weten dat je weinig hinder zult ondervinden van haperingen. Niets is vervelender dan dat. Dit komt omdat de 75Hz in combinatie met Freesync daarvoor zorgt. Verder zorgt het ook voor rust aan de ogen, vooral als je lang achter de monitor zitten moet. Werk je s’avonds dan kun je zelfs blauwlicht aanzetten zodat de ogen een stuk minder belast worden.

Niet van luidsprekers voorzien dus die moet je apart aansluiten

Het is wel aan te raden om externe boxen aan te sluiten op deze monitor want het is namelijk niet voorzien van luidsprekers. Dat is dan wel weer een dingetje. Je kunt er een HDMI kabel op aansluiten en er zit een VGA poort in. Nu is de monitor niet van allerlei snufjes voorzien maar daar heb je de desktop computer dan weer voor waarop je het aansluit. Het is dus een monitor voor simpel en dagelijks verbruik. Wil je een monitor met meer mogelijkheden? Kijk dan verder in het aanbod van Bol.com. Er zijn genoeg monitoren te koop namelijk.

Aanbiedingen.com heeft de link naar de Samsung Monitor al voor je geplaatst. Door erop te klikken kom je direct op de bestelpagina terecht. Of je zoekt gewoon nog even verder in het aanbod.

8/10 - (1 stemmen)

Vertel je gedachten

Laat een reactie achter

5 × 4 =

Beste Aanbiedingen 2021 | Vergelijk & Bespaar
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Herstel Wachtwoord
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0