Sale afgeprijsd tot 70% korting bij OPEN32

Open32.nl
Sale afgeprijsd tot 70% korting bij OPEN32
Sale afgeprijsd tot 70% korting bij OPEN32

OpslaanOpgeslagenVerwijderd 0

Op zoek naar mooie kleding en accessoires van byzonder goeie merken tegen scherpe koringsprijzen? Bekijk dan de sale items die verder zijn afgeprijsd tot 70% korting bij OPEN32. Wat een voordeel, zeker eentje die je niet zo voorbij kan laten gaan. Dé multibrandstore staat klaar om je te voorzien van kleding van top merken tegen de allerscherpste prijzen. Neem terstond een kijkje en profiteer.

Open32 SALE

Sale afgeprijsd tot 70% korting bij OPEN32

OPEN32 heeft per 30 juli 2020 een knallende sale gelanceerd op veel items die reeds in de SALE zaten. Dat betekent dus dat je nog meer voordeeel zal halen uit deze verdere verlaging van prijs. Extra korting op de reeds gegeven korting betekent véél inkopen. De kortingen in de SALE bij OPEN32 lopen nu wel tot wel 70% van de normale prijs af. Nergens anders is zo durvend om zulke kortingen te hanteren, maar OPEN32 gaat er gewoon voor. Alles in de sale moet weg!

Welke merken zitten in de SALE?

OPEN32 heeft een heel groot assortiment bestaande uit merken met allemaal klinkende namen. Allemaal mooie items van bekende merken zul je vinden tegen de scherpste kortingsprijzen. Je mag bijvoorbeeld shoppen op items van merken zoals PME Legend, G-Star Raw, Silvercreek, Cast Iron, Levi’s, Tommy Jeans en nog veel meer.

Wat denk je van een PME LEGEND t-shirt die nu €29,95 kost i.p.v. €39.95 of een MADNESS Margery Jumpsuit afgeprijsd van €59,95 naar €47,96? Of liever een SILVERCREEK Base V-hals T-shirt voor slechts €14,95? Doorzoek de SALE sectie van OPEN32 en haal je items tegen de scherpste kortinsprijzen. Alles gaan we jammer genoeg niet kunnen noemen, maar er is méér dan genoeg waaruit valt te kiezen. Dames en heren komen gegarandeerd aan hun trekken.

OPEN32 doegericht en klantvriendelijk

Shoppen bij OPEN32 wordt altijd zo gemakkelijk mogelijk gemaakt om te shoppen. Binnen NL zitten er om te beginnen een 70-tal OPEN32 winkels, maar nu is het aan te raden om leiver online uw inkopen te doen. Dezelfde service krijgt je, maar dan tot aan huis. Inkopen ga je zeker willen doen, vooral met deze extra korting op de SALE. Heb je voor meer dan €132,- aan items ingekocht? Dan mag je de items middels GRATIS VERZENDING verwachten tot aan huis. Ook heb je de mogelijkheid om achteraf te betalen met Afterpay. Er zijn nog tal van andere voordelen die we kunnen noemen, maar dat mag je zelfs ontdekken.

Check aanbiedingen.com dagelijks voor de beste en voordeligste aanbiedingen. Besparen kan ook op deze manier!

Vertel je gedachten

Laat een reactie achter

Aanbiedingen
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Herstel Wachtwoord
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0