Safari Park Beekse Bergen open!

OpslaanOpgeslagenVerwijderd 0

Te lang thuis gebleven? Wil je op een veilige manier genieten van wat buitenlucht? Safari Park Beekse Bergen staat open om je te ontvangen.  Bezoek Safaripark Beekse Bergen, maar dan extra veilig en voordelig. Het grootste safaripark binnen de Benelux staat samen met haar ruim 1400 inwoners ready om jullie te ontvangen. We weten dat een ieder zit met stress, COVID-19 heeft ons leven in rap tempo veranderd, maar we verdienen ook wel een beetje ontspanning. Ga op safari in de Beekse Bergen en dat tegen een kortingstarief. Ontvang tot 30% korting en ga ontspannen!

Safari Beekse Bergen

Safari Park Beekse Bergen open!

Maak deze zomer alsnog tot een onvergetelijke. Ga op safari in eigen land tegen een onvoorstelbaar tarief. Boek een ticket vanaf nu af aan tot en met 31 december 2020 en ontvang tot wel 30% korting. Normaal zou je €26,00 moeten betalen, maar met de korting ( tot 30%) mag je de komende periode een ticket voor €18,20 bestellen.

In Nederland ga je op safari en mag je de uitgestrekte natuur met de daarin voorkomende wilde dieren bewonderen. Een oog in oog ervaring met wilde dieren zal zeker voor de nodige spanning zorgen en met de spannende halen die achter de natuur schuilgaan kan het niet mislopen. Weet je wat deze safari zo apart maakt?Je mag zelfs bepalen als je het safaripark Beekse Bergen te voet, met de auto of of per boot wenst te ondernemen. Sommigen noemen het avontuur, anderen noemen het ontspanning. Het maakt niet uit, Safaripark Beekse Bergen staat open voor een ieder.

Liever veilig in eigen land op vakantie

Momenteel zou het met de op handen zijnde pandemie niet wijs zijn om een buitenlandse vakantie te ondernemen. Probeer het liever voorlopig in eigen land. Nederland heeft meer dan voldoende vakantiemogelijkheden. Nu is het de ideale tijd om Nederland van oost naar west en zuid naar noord te verkennen. En als het voordelig kan is het helemaal goed. Vandaar dat Aanbiedingen.com deze aanbieding onder je aandacht brengt.

Een heerlijke vakantie hoeft niet persé overzees plaats te vinden. Nederland heeft meer dan genoeg diamanten die ontdekt moeten worden. Start met het ontdekken van eigen land. Je mag bijvoorbeeld starten met dagjes uit binnen de provincie waar je woont en daarna verder gaan. Wandel en beweeg! Dat houdt ook gezond. Nu is het meer dan ooit belangrijk om je lichaam en geest gezond te houden. Met de gezondheid wordt er wel degelijk rekening gehouden. De COVID-19 maatregelen dienen in acht genomen te worden en men zal ook vragen wat de samenstelling van de groep zal zijn. Het is bijvoorbeeld handig om te weten als kinderen tot en met 2 jaar ook mee zullen doen aan deze trip. Lees de aanbieding goed door en ontdek alle voorwaarden en dergelijke. Kom op, de vakantie mag tochj nog leuk zijn.

9.5/10 - (2 stemmen)

Vertel je gedachten

Laat een reactie achter

een + 8 =

Aanbiedingen.com
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Herstel Wachtwoord
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0