Russel Hobbs Slowcooker 3.5 l

Russel hobbs slowcookerEen slowcooker zou eigenlijk niet mogen ontbreken in uw huishouden. Deze Russel Hobbs slowcooker 3.5 liter neemt u namelijk het kookproces uit handen. Maak bijvoorbeeld een heerlijke hachee of een ander stoofgerecht. Op die manier hoeft u er niet steeds bij te blijven. Bang voor het aanbranden van vlees hoeft u ook niet te zijn. Want de slowcooker hanteert een erg lage temperatuur voor de garing van uw gerecht.

Makkelijk schoon te maken

De Russel Hobbs Slowcooker 3.5 l is voorzien van drie standen. Te weten hoog, warm en laag. Het deksel is van glas zodat u de voortgang van uw gerecht kunt bekijken. De binnenpan kunt u gemakkelijk uitnemen en deze wassen. Op internet kunt u ontzettend veel recepten vinden die met de slowcooker te bereiden zijn. U bent niet gebonden aan alleen stoofvlees, eigenlijk alles kunt u er wel in klaar maken.

Russel Hobbs slowcooker 3.5 liter voor €35,48

Het handige van een slowcooker is is dat wanneer de pan eenmaal gevuld is dat u er geen omkijken meer naar heeft. De prijs van deze slowcooker is ook gunstig en is slechts €35,48. En wij beloven u dat u er heel veel plezier van zult hebben. Waar u altijd op dient te letten bij het gebruik van een slowcooker is dat u er vooral niet teveel vocht bij doet. Omdat de temperatuur laag is slaat de condens weer terug de pan in. Uiteraard kunt u uw gerecht wel voldoende kruiden. Zo zien we vaak dat gebruikers van de slowcooker er erwtensoep in maken. Heel handig, want een goede snert maken kost tijd. De beste tip is om de pan te vullen voordat u gaat slapen. En als u wakker wordt is uw gerecht klaar.

Ontwaken met een heerlijke geur van vers bereid voedsel

De geur van eten is lekker en bij een slowcooker is zoals de naam al doet vermoeden tijd nodig. Daarom raden wij u aan om dit s’avonds te doen voor het slapen gaan. Dit is omdat de gemiddelde garing toch zo’n zes tot acht uur in beslag neemt. En dan met name bij hachee en snert. Dit is omdat het vlees weer een lange bereidingstijd nodig heeft. Gebruikt u kip of gehakt dan hoeft de pan natuurlijk niet uren aan te staan. Overigens hoe langer het gerecht gaart hoe meer smaak u creëert. Heeft u wel interesse in deze Russel Hobbs slowcooker 3.5 liter? Klik dan op de link die Aanbiedingen.com voor u gemaakt heeft. U wordt dan direct doorverwezen naar de website van Amazon.nl.

Vertel je gedachten

Laat een reactie achter

tien + 2 =

Aanbiedingen
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Herstel Wachtwoord
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0