Royal Canin Veterinary Diet – Hypoallergenic DR21 Hondenvoer – 2 kg

Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Toevoegen aan vergelijken
- 3% Royal Canin Veterinary Diet – Hypoallergenic DR21 Hondenvoer – 2 kg
Uw recensie toevoegen
Royal Canin Veterinary Diet – Hypoallergenic DR21 Hondenvoer – 2 kg
19.49 18.99
Royal Canin Veterinary Diet – Hypoallergenic DR21 Hondenvoer – 2 kg
Royal Canin Veterinary Diet – Hypoallergenic DR21 Hondenvoer – 2 kg

19.49 18.99

Beschrijving

Allergieë N treden op als het immuunsysteem van het dier op een, op zich onschuldige, uit het milieu komende stof, reageert.
De maag – darmfunctie en de huid zijn twee uiterst gevoelige organen van onze huisdieren, die aan de meest uiteenlopende invloeden zijn blootgesteld. Uw hond kan in de loop van zijn leven een voedselallergie of een voedselintolerantie ontwikkelen.
De dieren tonen dan ziektesymptomen, zoals sterke jeuk of diarree, als gevolg van een reactie op specifieke bestanddelen van de voeding. Daarbij zijn potentieel allergene bestanddelen, bijv. Plantaardige of dierlijke proteinen te noemen. De hoeveelheid van het verantwoordelijke bestanddeel is niet essentiel, zijn pure aanwezigheid, zelfs in kleine hoeveelheden, is voldoende om de allergische reactie op te roepen.
Maar slechts bij een klein deel van alle honden zijn daadwerkelijk allergische reacties, dus met participatie van het immuunsysteem, terug te voeren op voedsel. Men spreekt in dit zeer weinig voorkomende geval van voedselallergie. In tegenstelling tot een klinisch aantoonbare voedselallergie zijn zulke reacties vaak op een”voedselintolerantie” en niet op een”echte” allergie terug te voeren.
Voor zover op advies van uw dierenarts.
Indicatie: Eliminatiedieet Voedselintolerantie Ontstekende darmziekte (IBD) Chronisch idiopathische colitis Voedselallergie met dermatologische en/of gastrointestinale symptomen Exocrine Pancreasinsufficientie (EPI) Dysbacterie Contraindicatie: Acute Pancreatitis Hyperlipidemie Specifieke producteigenschappen: Gehydrolyseerde proteine: sojaproteinehydrolysaat bestaat uit peptiden met laag moleculairgewicht. Het is daarom uiterst goed verteerbaar en slechts matig allergeen. Huidbarriè re: de zeer hoge percentages biotine, niacine en pantotheenzuur in combinatie met een zink – linolzuur – mix kunnen het vochtverlies via de huid reduceren en hun bacterie – effect versterken. EPA/DHA: eicosapenteenzuur (EPA) en docosahexeenzuur (DHA) zijn lange keten vetzuren van het type Omega – 3.
Deze kunnen helpen ontstekingsreacties van de huid te moduleren. Hoge verteerbaarheidszekerheid: de combinatie van gefermenteerde vezels (bietendroogsnijdsel, FOS) met zeolieten kan een evenwichtige darmflora bevorderen en bovendien de gezondheid van de darmslijmhuid bevorderen. Dit voer bevat geen lactose en is glutenvrij. Behandelingsduur: bij verdenking op voedselallergie of – intolerantie dient de voeding van de hond te worden omgesteld en wel direct en zonder overgangsperiode.
De dietistische behandeling dient dan levenslang te worden voortgezet. Nadere informatie: HYPOALLERGENIC wordt aanbevolen in gevallen van chronische dermatosen met allergische oorzaak.

Extra informatie

Specificaties: Royal Canin Veterinary Diet – Hypoallergenic DR21 Hondenvoer – 2 kg

Brand

Beoordelingen (0)

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “Royal Canin Veterinary Diet – Hypoallergenic DR21 Hondenvoer – 2 kg”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

twee × 1 =

Aanbiedingen.com
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Herstel Wachtwoord
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0