Robin mobile bel&sms onbeperkt €9,95

robin mobile belsms onbeperkt €995Dat is nog eens een sim only deal: Robin Mobile bel&sms onbeperkt €9,95 per maand. Weinig geld voor een sim only abonnement lijkt ons. Het betreft hier een maand abonnement dus als u op wilt zeggen kan dit per maand. Wilt u uw huidige nummer behouden? Geef dit aan bij het overstapproces van Robin Mobile. Steeds vaker kiezen consument voor een goedkoop sim only abonnement. En dat is vooral handig als de huidige telefoon nog in goede staat is. Let wel op dat dit zonder data is. Wilt u extra data? Dan moet u een andere sim only van Robin Mobile of andere provider kiezen.

Robin Mobile bel&sms onbeperkt €9,95 per maand

Robin Mobile staat er om bekend om spotgoedkope sim only deals te bieden. Dus als u wel oren heeft naar dit aanbod klik dan snel op de aanbieding. Eenmaal de aanbieding gekozen? Dan zal uw nieuwe robin mobile sim kaart binnen twee werkdagen bezorgd worden. Het betreft een drie in 1 simkaart dus geschikt voor alle toestellen. Ook hoeft u geen aansluitkosten, verzendkosten of administratieve kosten te betalen. De meeste providers vragen dit namelijk wel. Bij Robin Mobile dus lekker niet.

Waarom een sim only kiezen?

Consumenten geven de voorkeur aan een sim only om uiteenlopende redenen. De meest gehoorde reden is toch wel dat ze nieuwe mobiele telefoons te duur vinden. En als de huidige telefoon nog voldoet dan is een sim only een uitkomst. U betaalt dus alleen voor uw bel en sms kosten. Bij een abonnement waar gekozen kan worden voor een telefoon betaalt u ook nog toestel kosten. Daarom zijn sim only’s dus zo gewild.

Zakelijk en particulier kunnen terecht bij Robin Mobile

Robin mobile biedt consumenten en zakelijke klanten de kans op een spotgoedkope sim only. Ook zijn er sim only’s waarbij internet gekozen kan worden. Voor onbeperkt bellen, sms en data betaalt u slechts €19,95 per maand. Ook een overweging waard dus. Ondanks dat Robin Mobile spotgoedkope sim only’s biedt, zijn er natuurlijk nog vele andere aanbieders. Het is wijs om ook deze aanbiedingen te bekijken. En desnoods te vergelijk met Robin mobile.

Vertel je gedachten

Laat een reactie achter

12 + twaalf =

Aanbiedingen
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Herstel Wachtwoord
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0