Ritel/BEN aanbieding: Refurbished iPhone 7 voor slechts €24,- p/mnd

Op het gebied van telecom heeft Ritel haar sporen zeker verdiend. Met meer als 20 jaar ervaring weten ze wat de klant nodig heeft en wordt dat ook aan de man gebracht. Voor zowel de particuliere als zakelijke klanten zijn er goede producten te halen. Het assortiment aan telefoons en accessoires is zeer ruim en wordt ook nog constant aangevuld. U wordt constant voorzien van de allerbeste producten. Ook middels de samenwerking met andere bedrijven(netwerken) brengt Ritel u voordelen. Er wordt onder andere goed samengewerkt met Telfort, BEN, TELE2. T-Mobile en VODAFONE. Over de service gaat u dus zeker niet klagen. Apple iPhone 7 32GB Goud

Refurbished iPhone 7 32 gb voor slechts €24 p/mnd bij Ritel/BEN

BEN en Ritel hebben een mooie aanbieding waarbij u een iPhone 7 32 gb(refurbished) in een pakket online kunt aanschaffen. U krijgt dit toestel bij het sluiten van een nieuw 2-jarig abonnement bij BEN. Wat houdt het 2 jaar abonnement in? Bij BEN krijgt u onder andere:

  • 24 maanden een vaste lage prijs
  • Overstap met behoud van uw nummer
  • 4G internet( Supersnel)
  • Bereik voor bellen, SMS’en en internet over heel Europa

Dat houdt in dat u dus 100 belminuten heeft en ook nog 2 GB data per maand ter verduidelijking.

Apple iPhone 7 32 GB

De iPhone 7 32 GB kunt u online bestellen in de navolgende kleuren:matzwart, gitzwart, roze, zilver en goud. Met een scherm van 4,7 inch is het ideaal om mee te werken en ook om in uw zak of tas te plaasten indien gewenst. Daarnaast kunt u genieten van de opties die verbeterd zijn zoals waterbestendigheid( 1 m diepte en 30 minuten onder water), betere camera en de nieuwe A10 chip. Aanbiedingen.com, beestachtig veel korting!

Vertel je gedachten

Laat een reactie achter

1 + 19 =

Aanbiedingen
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Herstel Wachtwoord
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0