Ring Video doorbell met bewegingsdetectie €99

ring video deurbelDe Ring Video doorbell met bewegingsdetectie bij uw voordeur? Deze handige deurbel laat u zien wie er voor de deur staat. Is er beweging gedetecteerd dan krijgt u daar een melding van. Geen zin om naar de voordeur te lopen? Dan kunt u zelf via de handige video deurbel uw bezoeker te woord staan. Dit product wordt verkocht en weer verzonden door Amazon.nl naar uw adres. De bezorgkosten zijn gratis.

Ring video doorbell met bewegingsdetectie voor €99

Wat vooral handig is dat de Ring Video doorbell infrarood nachtzicht heeft. Zo kunt u ook in het donker bekijken wie er voor uw deur staan. Met live view kunt u uw woning op elk gewenst moment in de gaten houden. De Ring Video doorbell is verkrijgbaar in twee kleuren. Te weten Nikkel satijn en zwart. Stel u sluit het Ring protect abonnement af, dan kunt u zelfs video opnames maken en desgewenst delen. Het abonnement is de eerste 30 dagen gratis. U kunt het na deze 30 dagen voortzetten of stopzetten.

Maak opnames en deel ze desgewenst

De Ring video doorbell is geschikt voor deurbellen met bedrading en zonder bedrading. Ook komt het apparaat met een oplaadbare accu. Wordt uw Ring video doorbell onverhoopt gestolen? Dan krijgt u van Amazon.nl gratis een nieuwe. Het apparaat is niet heel groot en is makkelijk op te hangen. Consumenten schaffen steeds vaker een deurbel inclusief camera aan. Het is dan ook handig voor als u niet thuis bent of op vakantie bent. U kunt dan altijd bekijken wat er om uw woning heen gebeurt. Als u nu bestelt heeft u de Video doorbell morgen al in huis. Aanbiedingen.com plaatst regelmatig handige aanbiedingen. En daar valt deze deurbel met camera dus onder. Klik op de link om direct naar de website van Amazon.nl te gaan. U kunt daar desgewenst de video deurbel bestellen.

Vertel je gedachten

Laat een reactie achter

17 + dertien =

Aanbiedingen
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Herstel Wachtwoord
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0