VerlopenReuzekorting bij Beddenreus.nl: 15% op bijna alles!

Reuzekorting bij Beddenreus.nl: 15% op bijna alles!
Reuzekorting bij Beddenreus.nl: 15% op bijna alles!

OpslaanOpgeslagenVerwijderd 0

Nu hebben we een beetje ‘extra’ tijd die we doorbrengen thuis. Hoelang dat nog gaat duren, hangt natuurlijk van ‘t verder verloop van COVID-19 af. Eénmaal thuis, kunnen bepaalde zaken best aangepakt worden. Het herinrichten van je woonkamer of je slaapruimte bijvoorbeeld? Is je slaapruimte aan een ‘upgrade’ toe? Of moet je bepaalde zaken aanvullen? Wendt je dan tot Beddenreus.nl! Deze helpen heel graag om je slaapruimte geschikt te maken voor de best mogelijke nachtrust. Geniet reuzekorting bij Beddenreus.nl en ontvang 15% korting op bijna alles. Het wordt tijd om het assortiment te bekijken.

Kerry Boxspring

Reuzekorting bij Beddenreus.nl: 15% op bijna alles!

Beddenreus.nl doet de komende periode extra gul. Je mag tot en met 1 juni 2020 van Beddenreus profiteren van Reuzekorting op bijna alles. Shop online en geniet 15% EXTRA korting op bijna alles. Natuurlijk moet je dan de online winkel van Beddenreus.nl bezoeken om te ontdekken wel deel valt onder de reuzekorting. Heb je het assortiment doorgenomen? Dan mag jij je bestelling plaatsen en bij het verrekenen de code ‘Reuzekorting15‘ gebruiken. Het gebruik van de korting geeft de garantie dat de korting wordt verrekend. Niet vergeten dus!

Wat mag je verwachten van deze actie?

Beddenreus heeft aangegeven dat bijna alles in de actie zit. En dat is helemaal waar! Je krijgt 15% EXTRA korting op onder andere Bedden van verschillende merekn, Boxsprings, Matrassen, Dekbedovertrekken, Slaapbanken, M-concept matrassen, Kussens en meer.

Klantenservice Beddenreus staat klaar

Weet je niet waar te beginnen? Maak dan gebruik van de WhatsApp service ( klantenservice) en leg ze uit wat je precies wilt hebben. Ze kunnen je dan op basis van opgedane kennis en ervaring van advies dienen. Daarnaast kun je ook bestellen,  informatie inwinnen over de orderstatus van je bestelling, je leverdatum wijzigen, informatie inwinnen over de garantie en meer. Alles gewoon simpel te doen via de WhatsApp service, e-mail en Facebook.

Beddenreus.nl gaat ondanks COVID-19 door

We moeten allemaal aanpassen door het coronavirus. Beddenreus heeft gemeend haar dienstverlening naar de gemeenschap niet te staken, maar voert wel de nodige aanpassingen door. De aanbevelingen vanuit het RIVM worden stipt opgevolgd, want de gezondheid van zowel de klanten als het personeel moeten altijd gewaarborgd zijn. Volg dus de richtlijnen van Beddenreus.nl op en ervaar de beste service.

Volg aanbiedingen.com dagelijks en ontdek elke dag weer de beste korting op verschillende producten. Deze korting kunnen je mogelijk een heleboel doen besparen. Bestel dus vanuit je luie stoel en bespaar ook nog!

Review post aanbieding

Vertel je gedachten

Laat een reactie achter

vier × vijf =

Beste Aanbiedingen 2021 | Vergelijk & Bespaar
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Herstel Wachtwoord
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0