Refurbished Apple iPhone 6 vanaf €223,14(excl.BTW) te krijgen bij Centralpoint.nl

Centralpoint.nl is een online webshop die ondere andere Computers, Monitoren, Netwerken , Printers, Opslag & Software aan de man brengt. U vindt er nieuwe en Refurbished items tegen de scherpste prijzen. Bij Centralpoint.nl komt u aan uw trekken (meer dan 1.000.000 producten) en heeft u daarnaast ook nog zekerheid wat de kwaliteit betreft. De komende periode heeft Centralpoint.nl een leuke aanbieding op de Refurbished Apple iPhone 6. Wilt u die reeds lang aanschaffen? Dit is dan een kans die u met beide handen moet aangrijpen.

Refurbished iPhone 6 ook ideaal om aan te schaffen

Een Refurbished toestel is reeds eerder gebruikt op diverse manieren. Het kan in deze gaan om een ex-demotoestel of een ingeruild   Maar dat wil niet zeggen dat het niet in A-conditie gebracht kan worden. Het wordt weer in perfecte staat gebracht door  professionele reparatie , reset en een grondige servicebeurt. En voila, u heeft een zo goed als nieuw toestel. Zo een toestel kan makkelijk weer jaren mee na zo een refurbish-proces. Dit proces wordt ook toegepast op de iPhone modellen. Apple MG472-EU-A1 smartphone

iPhone 6 te koop tegen waanzinnige prijzen bij Centrailpoint.nl

De iPhone is een toestel met een heel mooi design en is voorzien van onder andere een heldere 4.7″ Retina HD-display. Het is voorzien van het iOS besturingssysteem die de iPhone 6 voor een ieder simpel te bedienen maakt. De Apple users kennen het gemak en zweren er zelfs bij. Ook met de apps die u kunt halen uit de Apple store wordt het dagelijks gebruik van het toestel nog duidelijker nar voren gebracht. De iPhone 6 kunt u vanaf €223,14(excl.BTW) online aanschaffen bij Centralpoint.nl. Inclusief BTW wordt dat wel €270,-. Bestel vandaag nog uw ‘Approved Selection One’ iPhone 6 bij Centralpoint.nl Aanbiedingen.com, beestachtig veel korting!

Vertel je gedachten

Laat een reactie achter

5 × twee =

Aanbiedingen
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0