Rebel House spices up your interior!

Bent u van plan om uw woonhuis een complete make-over te geven? Wilt u daarbij meubels & accesoires die apart ogen toevoegen? Haal dan de hulp bij van Rebel House! Deze woonwinkel biedt u een heel andere kijk op het aanbrengen van veranderingen in huis. Bij Rebel House worden aparte items verkocht, waardoor u als klant uw huis met kleur, pit en elan mag inrichten. Rebel House spices up your interior! Het ligt in uw handen om deze online woonwinkel te bezoeken en in te kopen.  Rebel House meubel

Rebel House spices up your interior!

Ooit begonnen als een klein, ambitieus bedrijf met de online verkoop van aparte meubels en interieurstukken is Rebel House flink gegroeid. Het leek in het begin misschien zelfs een beetje gek dat Rebel House zo een assortiment aan items wilde verkopen, maar het was bedoeld om het excentrieke qua meubelstukken een platform te geven. Het gemiddelde Nederlandse interieur is meestal heel braaf en standaard. Maar soms willen we wel eens ‘out of the box’ dingen doen. Uit onze comfort stappen, maar dan wel op een manier waarmee we content mee zijn. Bent u iemand die leeft van creativiteit? Rebel House stelt u in de gelegenheid om te wonen zoals u leeft. Breng meer kleur, elan en vooral pit in huis. Rebel House heeft voor elk budget wel iets aparts in huis.

Hoe ziet het assortiment van Rebel House eruit?

Rebel House heeft genoeg op voorraad om uw woonhuis op een gekke manier te vullen. U vindt er onder andere Zitmeubelen (krukken, bankstellen, bureaustoelen, fauteuils enz.), Tafels (bartafels, bijzettafels, eettafels enz.), Kasten (boekenkasten, ladekasten, schoenenkasten enz.), Verlichting (hanglampen, lichtbronnen, vloerlampen enz.), Vloerkleden, Woonaccessoires (bloempotten, gadgets, fotolijsten, opbergers, plaids, planten enz.) en meer.

Rebel House merken

Het assortiment van Rebel House is zeker apart te noemen. Bij het scrollen in de online woonwinkel zult u heel gekke items tegenkomen. Allemaal komen van de hand van top A-merken. Bij Rebel House komt u onder andere merken zoals: iBride, QeeBoo, MOJOW, Seletti, Brix, By Boo, Eleonora, Fatboy, Kare Design, Kolony, Riverdale, SMAQQ, Zuiver, Søren Lund en anderen. Deze zijn zeker klinkende namen die u een heel andere kijk op het inrichten van uw woonhuis of kantoor zullen geven.

Extra voordelen bij Rebel House

Rebel House probeert altijd om de prijzen zeer scherp te houden. Het moet mogelijk zijn voor iedere budget om inkopen te doen bij deze woonwinkel en toch de garantie te krijgen op kwaliteit. Ook probeert Rebel House op andere manieren te tonen dat ze een waardige partner zijn. Zo heeft u bij het bestellen van items die een bestelwaarde hebben vanaf €50.- GRATIS bezorging door de eigen bezorgservice van Rebel House. En als de bestelling is geplaatst voor 17:00 uur, heeft u hem morgen al in huis. Ook heeft u 90 dagen Retourrecht, in geval er echt is mis is met uw bestelling. Hoe wenst u te betalen? Deze vraag is zo gesteld, omdat Rebel House u meerdere opties geeft om te betalen. U heeft de keus om voor-of achteraf te betalen. Kies gewoon wat ‘t best werkt voor u. Aanbiedingen.com heeft gemeend om u kennis teb laten maken met Rebel House, omdat u misschien op zoek bent naar een oplossing voor ‘t in stijl inrichten van uw woonhuis. Grijp deze kans dan met beide armen aan. Shop extra voordelig op excentrieke meubels & accessoires bij Rebel House.

Vertel je gedachten

Laat een reactie achter

zestien − vier =

Aanbiedingen
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Herstel Wachtwoord
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0