Qurrent 1 jaar én €240 korting op energie en gas

Dat leest u goed: €240 korting maar liefst voor energie en gas van Qurrent. Benieuwd hoe uw nieuwe energierekening bij deze energieleverancier eruit ziet? Start dan snel met energie vergelijken. Vooral aan het einde van het jaar gaan consumenten weer op zoek naar energie aanbiedingen. Bekijk deze aanbieding dan ook goed en stap vandaag nog over.

Consumentenbond roept Qurrent al 4 jaar uit tot groenste

Qurrent is één van de duurzame energieleveranciers die Nederland rijk is. Dat bewijst zich ook nog eens omdat ze al 4 maal zijn uitgeroepen tot groenste energieleverancier. De Consumentenbond roept deze energieleverancier al sinds 2014 uit tot groenste energieleverancier. Dit jaar is dat dan ook niet anders. Hoe komt dat? Qurrent zet zich in voor duurzame energie. Deze energieleverancier is onderdeel van de stichting DOEN.

Samen naar een duurzame toekomst

En een stichting focust zich niet op winst maar op gezamenlijke doelen. Qurrent heeft het zich tot doel gemaakt om consumenten op duurzame energie over te laten stappen. Qurrent verkoopt gewoon echt groene stroom. Een voorbeeld daarvan is uw eigen stukje windmolen. Deze windmolen staat ergens in Nederland. Dat maakt de stroom die daar geproduceerd wordt dus echt groen.

Qurrent biedt hulp bij besparen

Wanneer consumenten gezamenlijk voor een duurzaam project gaan dan krijgen zij ondersteuning. Denk aan hulp bij het besparen op uw energieverbruik. Of ontvang hulp van Qurrent bij de aanschaf van zonnepanelen. Of als uw dak toch niet geschikt blijkt te zijn voor zonnepanelen, dan kunt u altijd nog deelnemen in een zonnepark. Op die manier kunnen huishoudens gezamenlijk bijdragen aan de verduurzaming in Nederland.

Bereken uw nieuwe voorschotbedrag

De korting van 240 euro krijgt u gegarandeerd maar uw verbruik is nodig om het precieze maandbedrag te berekenen. Vul deze in en uw ziet meteen hoeveel u gaat betalen. Leg dit nieuwe voorschotbedrag naast uw huidige en het verschil daartussen is uw besparing.

Vertel je gedachten

Laat een reactie achter

drie − een =

Beste Aanbiedingen 2021 | Vergelijk & Bespaar
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Herstel Wachtwoord
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0