Pure Energie ondersteunt gebruik zonnepanelen

Pure Energie ondersteunt gebruik zonnepanelen
Pure Energie ondersteunt gebruik zonnepanelen

OpslaanOpgeslagenVerwijderd 0

Pure Energie is een groene energieleverancier die er alles aan doet om Nederland op een verantwoorde manier te verduurzamen. Alle klanten worden dus aangeraden om over te stappen naar Pure Energie. Er zijn diverse energieproducten waaruit men kan kiezen zoals groene stroom en groen gas. Vaker is het zo dat u als klant gaat voor een samengesteld pakket. Om zodoende dus alles onder één dak te hebben. Maar goed, genoeg daarover. Op het moment is Pure Energie bezig met een heel mooie project: Zonnepanelen brengen naar de doorsnee consument. Als verantwoorde energieleverancier ondersteunt Pure Energie het gebruik van Zonnepanelen. Het is nu een missie om het groter publiek bekend te maken met de mogelijkheden om zonnepanelen aan te schaffen. Heeft u interesse? Leest u dan mee. Hoe lang gaan zonnepanelen mee

Informatie inwinnen via Zonnepanelen adviesgesprek?

Via Pure Energie kunt u een adviesgesprek aangaande zonnepanelen aanvragen. Er zal samen met u als eigenaar van het pand nagegaan worden als uw dak geschikt is. Is het goed bevonden? Dan wordt er binnen drie werkdagen contact met u opgenomen. U krijgt dan een indicatie van de mogelijke besparingen die u kunt opstrijken en ook nog wat u zal moeten investeren om te komen tot de besparingen. Vraag dit aanvraag vrijblijvend aan en laat u informeren.

Speciale zon-adviseurs geven het beste advies

U wordt tijdens het proces geholpen door speciaal opgeleide zon-adviseurs die veel weten over zonnepanelen. Hoeveel panelen zullen passen op uw dak? Welk rendement kunt u halen uit uw situatie? Hoeveel groene stroom zult u kunnen opwekken? Wat zal u moeten investeren? Hoe snel zal uw installatie terugverdiend zijn? Pittige vragen, maar de zon-adviseurs zijn heel goed equipped om pasklare antwoorden te geven.

Verkregen offerte geheel vrijblijvend

Het opvragen van zo een zonnepanelen offerte is geheel vrijblijvend. U wordt zo goed als mogelijk van informatie voorzien over de plaatsing van zonnepanelen op uw locatie. Uiteindelijk neemt u zelf het besluit als u op de aanbieding aangaat of niet. Er zijn geen kosten aan verbonden.

Kosteloze dakinspectie

U krijgt ook nog een gratis dakinspectie indien u besluit om voort te gaan met de deal. Na goedkeuring van de prijs op de offerte natuurlijk. Deze inspectie of schouw zal uiteindelijk aangeven als uw dak het gewicht van de installatie aankan of niet. De hoeveelheid aan panelen wordt nog eens nagelopen conform de offerte . Daarnaast zal er ook een check gedaan worden op de meterkast bij u thuis ( als het goed is of vervangen moet worden). Tenslotte wordt ook de kabelroute van de omvormer naar de meterkast bekeken. Bij de uitvoering moeten de installateurs niet verrast worden. Dat is toch prettig?

BTW teruggaveservice

Het is zeer realistisch om winst te halen uit Nederlandse zon. Om dat te garanderen, krijgt iedere Pure Energie klant die zonnepanelen afneemt een eigen zonnepanelenadviseur. Wat is de taak van deze toegwezen zonnepanelenadviseur? Deze heeft als taak om u het beste advies te geven over uw eigen zonne-installatie en om al uw vragen te beantwoorden betreffende zonnepanelen. De adviseur staat gedurende het geheel zonnepanelen traject klaar voor u en helpt u zelf om snel uw btw terug te krijgen. Dat is pas een winst!

Besparen op uw energierekening

Het plaatsen van uw eigen zonnepanelen is een investering in uw toekomst. U wordt deels zelfvoorzienend als het om het verbruik van stroom gaat. Daardoor neemt u minder energie af van een energieleverancier. Het resultaat: een directe besparing op uw eigen energierekening. Afhankelijk van het gekozen pakket is uw eigen zonne-installatie binnen 5-8 jaar terugverdiend. Dit is een heel mooi initiatief van Pure Energie, maar er zijn ook andere energie aanbiedingen die u kunt bekijken via de site van Aanbiedingen.com. Bekijk en bespaar!

Vertel je gedachten

Laat een reactie achter

twee × 2 =

Aanbiedingen
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0