Profiteer van de Libelle Shop Zomervoordelen

days
0
0
hours
0
0
minutes
0
0
seconds
0
0

Op zoek naar leuke zomervoordelen? Check dan de Libelle Shop! Ja, de Libelleshop. Velen van jullie kennen zeker wel het Libelleblad en weten dat er altijd iets leuks aan verbonden is. Vaker worden er bijvoorbeeld cadeautjes gegeven bij het afsluiten van een abonnement. Niet altijd ben je in de gelegenheid om daarvan te profiteren, vooral als je al een abonnement hebt lopen. Toen is het idee ontstaan om alle cadeaus ook te koop aan te bieden ( tegen een sterk gereduceerde prijs). Profiteer van de Libelle Shop Zomervoordelen, goedkoper kan het niet.

Grill Guru

Profiteer van de Libelle Shop Zomervoordelen

In de Libelle Shop kom je tal van producten tegen die zijn onderverdeeld in verschillende categorieën. Wil je even weg van alle stress? Kijk dan in de categorie Vakanties & Dagjes Weg. Daar kom je verschillende Voordeeluitjes en Weekenduitjes tegen bijv. een Weekendje Almere vanaf € 89,- per persoon of 3 dagen Drenthe vanaf €104,- per persoon.

Houdt jij van Mode & Beauty? Ook dan kom je flink aan je trekken in de Libelle Shop. Kies bijvoorbeeld je eigen Wellness beleving voor thuis vanaf €39.95 of een Shabbies Amsterdam Schoudertas voor €99,95 (in plaats van €199,95). Klinkt heel aanlokkelijk heh? Maar er is veel meer te halen. Gewoon even kijken wat er te halen valt.

Op zoek naar leuke items voor in huis of in de tuin? Dan gaat u in Libelle Shop een heel goede bron vinden als het gaat om heel handige apparaten en meer. Je haalt er bijvoorbeeld een Elektrische contactgrill van 2000W voor slechts €49,95 of een Braun stoomgenerator voor €89,95 (i.p.v. €169,95). Zo zijn er tal van andere producten die zeker je interesse zullen wekken. Bekijk daarom de Libelle Shop en profiteer van de Libelle Shop Zomervoordelen.

Braun Multiquick

Libelle abonnement met cadeautjes

In de Libelle Shop is het ook mogelijk om je Libelle abonnement af te sluiten. Vaak genoeg krijg je een cadeautje bij. Gewoon omdat het Libelle is. Nu heb je bijvorbeeld de deals waarbij je 54 x Libelle + een Shabbies Amsterdam Tas (€199,95) krijgt voor slechts €16,95 per maand en 10 x Libelle en Libelle Zomerboek voor slechts €29,95 ( i.p.v. €52,89). Er valt meer dan €400,- aan Zomervoordelen te halen. Doe het!

Aanbiedingen.com gunt het je om van deze leuke acties te profiteren. Moet je dus zeker doen. Om niets te missen is het aan te raden om elke dag deze site te volgen. Elke dag is er een voordeel te halen.

Vertel je gedachten

Laat een reactie achter

zestien − 10 =

Aanbiedingen
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Herstel Wachtwoord
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0