PlayStation Plus abonnement 1 jaar €59,99

playstation 4Doe een PlayStation Plus abonnement 1 jaar €59,99 cadeau aan u zelf of een geliefde. Daarmee kunt u een jaar lang gamen. Wanneer u lid wordt kunt u ook op zoek gaan naar teamgenoten om mee te gamen of zelfs tegenstanders. Elke maand komen er nieuwe games uit die te downloaden zijn. Ook kunt u online games opslaan in de cloud.

PlayStation Plus abonnement 1 jaar €59,99

Een PlayStation plus abonnement 1 jaar €59,99 scheelt toch ruim 40% ten opzichte van een maandabonnement. U krijgt 100GB aan opslag waarmee u vele games kunt opslaan. Verder heeft u recht op kortingen. Er komen vaak speciale aanbiedingen voorbij waarbij u korting kunt krijgen. Want als exclusief lid profiteert u daarvan.

Bestel dit abonnement bij Startselect.com en ontvang direct de digitale code

Wanneer u bij Startselect.com een bestelling doet ontvangt u de digitale code meteen op uw scherm. U kunt dan dus direct starten met gamen. Dat is wel zo handig. U ontvangt de digitale code ook in uw email. Een eenjarig abonnement is ook weer voordeliger dan een kwartaal abonnement. Vlak voor het verlopen van uw abonnement kunt u deze desgewenst stopzetten. Maar als fervent gamer zal dat waarschijnlijk niet gebeuren.

PlayStation 5 op komst

Er zijn geruchten gaande dat er een PlayStation 5 op komst zou zijn. En zoals het nu staat gaat die ook komen. Maar pas in 2020. Voor nu kunnen PlayStation 4 gamers nog volop gamen. Een PlayStation Plus abonnement is dan ook noodzakelijk om online games te kunnen spelen. Een PlayStation kan ook gebruikt worden om Youtube filmpjes te kijken of wat te denken van Netflix? De weergave op PS4 is geweldig, u heeft er zelfs geen speciale 4K tv voor nodig. Heeft u interesse in dit PlayStation Plus abonnement 1 jaar? Klik dan op de link van Aanbiedingen.com en wij brengen u naar de site van Startselect.com. U kunt dan direct uw bestelling in orde maken.

Vertel je gedachten

Laat een reactie achter

1 × twee =

Aanbiedingen.com
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Herstel Wachtwoord
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0