Playstation Network Card €10 bij Startselect.com

PlayStation Network Card €10Een fervente gamer op de PlayStation? Schaf dan nu de PlayStation network card €10 bij Startselect.nl aan. Daarmee krijg je direct toegang tot de content in de Playstation Store. De nieuwste games, maar ook muziek, Avatars en Thema’s. Wil je een nieuwe game uitproberen dan kun je je wallet zo snel mogelijk opvullen met deze card. 

Geen creditcard nodig voor PlayStation Network Card

Bij sommige platforms is de creditcard vereist. Maar niet iedereen is in het bezit van een exemplaar. Op deze manier kun je gemakkelijk geld toevoegen aan jouw persoonlijke portemonnee. Deze card is enkel te gebruiken voor het Nederlandse PlayStation Network. Let daar dus wel even op. De playstation store van Sony heeft een gevarieerd aanbod aan games en content. Check bijvoorbeeld de laatste releases als je niet weet welk spel te spelen. Door je portemonnee aan te vullen kun je het populaire Fifa 19 spelen. Of Kingdom Hearts, Red Dead Redemption 2.

Of liever een tijdelijk lidmaatschap?

En zo zijn er nog veel meer van. Een dergelijk populair spel kost al gauw tussen €40 en €100. Startselect.nl biedt tevens Network cards aan met de volgende waardes: €20 en €50. Je kunt ook gaan voor een drie maanden lidmaatschap. Dan kies je voor de Playstation Plus. Het betreft hier digitale codes die na betaling direct worden verzonden per e-mail. Zodat jij direct verder kunt of starten kunt met jouw favoriete game. Het handige is dat je kunt betalen via iDEAL of Paypal. Geen hoofdpijn dus, of moeten vragen om de creditcard van familie of vrienden. Check snel de link en kies jouw PlayStation Network Card via Aanbiedingen.com.

Vertel je gedachten

Laat een reactie achter

Aanbiedingen.com
Logo
Enable registration in settings - general
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0