Plan nu al voor de zomervakantie met Siblu

Voor dat u denkt staat de zomer weer voor de deur. Er gaat dan veel te doen zijn buiten. Lekker bezig zijn in de natuur, genieten en herladen voor de daaropvolgende periode. Heeft u al gepland voor de zomervakantie? Nog niet? Dan wordt het tijd om alvast uit te kijken naar een bestemming. Gelukkig is Siblu.nl er om u een paar tips te geven qua bestemmingen. Jusqu'à 35% de remise sur vos vacances en camping 4 étoiles

Waarom kiezen voor Siblu?

Siblu.nl is een bestemmingscentrum die het u simpel wilt maken om een goede vakantie te genieten. Met 17 luxe 4-sterren campings in Frankrijk wordt er gezorgd voor een gevoel van rust, plezier en vrijheid te midden van de natuur. De campings staan op 10 verschillende mooie plekken in Frankrijk ( Normandië, Languedoc, Loire Vallei en andere plekken) . Er zijn diverse faciliteiten gebouwd op de campings met het doel van jong tot ouder aangenaam bezig te houden. U wordt ook onder gebracht in compleet ingerichte, luxe vakantiewoningen. En de taal? Dat is ook geen zorgpunt, het personeel is Engelssprekend en is communicatie dus mogelijk.

Op vakantie met Siblu

Siblu heeft een heel leuke aanbieding voor de zomer. Boek een vakantie voor 3 weken bij Siblu en betaal maar voor 2. Nogmaals… boek een verblijf van 3 weken in Frankrijk en betaal voor 2 weken. Bij het boeken al wordt de korting toegekend. De aanbieding is geldig indien u boekt (met aankomst) tussen 1 april en 7 juli 2018. Een heel mooie actie voor de zomer. Aanbiedingen.com, beestachtig veel korting!

Vertel je gedachten

Laat een reactie achter

een × 5 =

Aanbiedingen
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0