Plafondventilator met afstandsbediening €199

Plafondventilator met afstandsbediening €199
Plafondventilator met afstandsbediening €199

OpslaanOpgeslagenVerwijderd 0

Heb je meer verkoeling nodig in huis? Bekijk dan deze deal van Bol.com. Deze plafondventilator met afstandsbediening voor €199 brengt jou de gewenste verkoeling. En dankzij de afstandsbediening hoef je niet steeds aan touwtjes te trekken om de snelheid te veranderen. Ook is het voorzien van verlichting zodat het s’avonds ook nog de kamer verlicht.

Plafondventilator met afstandsbediening €199

Een staande ventilator biedt natuurlijk ook heerlijke verkoeling, maar een plafondventilator verdeeld de koele lucht beter. Wist je wel dat de plafondventilator eind 1800 al ontstaan is? De plafondventilator zal de woning dan niet kouder maken qua temperatuur zoals de airco dat doet, maar het zorgt wel voor een heerlijke bries in huis.

Minder stroomverbruik dan een airconditioner maar wel koel

Ook zorgt de plafondventilator ervoor dat de omringende lucht de huid afkoelt. En het is wel zo hoe groter de plafondventilator des te beter. Hoe meer bladen des te meer luchtcirculatie. Met vijf bladen zit dat met deze plafondventilator wel snor. Tevens is het voorzien van led lampen zodat je ook nog eens minder stroom verbruikt voor je verlichting. En verbruik je dankzij deze plafondventilator minder stroom dan een airco dat doet. Het is voorzien van drie snelheden: Laag, medium en snel.

Timer instelbaar: Ideaal!

Verder zit er een timer functie op zodat je de ventilator op gepaste tijden kunt instellen. Ook produceert deze ventilator minimaal geluid. Niets vervelender dan een snorrende ventilator. Je kunt deze ophangen in de woonkamer maar net zo goed ook in de slaapkamer. Dit zal je nachtrust ten goede komen. Wil jij de warmte nog beter verdrijven? Zet dan s’nachts ook een raampje open. Zo zorg je voor koele en verse lucht. En wordt oude lucht naar buiten afgedreven. Jouw plafondventilator zal de inkomende en verse lucht vervolgens weer circuleren door je slaapkamer

Slapen in de zomermaanden vergt soms wel veel ons. Maar als we dun en luchtig beddengoed hebben dan moet het wel lukken. Benieuwd naar deze aanbieding van Aanbiedingen.com? Klik dan op bekijken bovenaan deze pagina. En wij zorgen ervoor dat jij op de juiste pagina beland. Daar kun je desgewenst je nieuwe plafondventilator bestellen.

Vertel je gedachten

Laat een reactie achter

12 + twee =

Aanbiedingen
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0