Philips Wake up lamp €90,30

Phillips Wake up lamp €9030Op een natuurlijke manier wakker worden met de Philips Wake up lamp? Met deze lamp heeft u de keuze uit 20 helderheidsinstellingen. De lamp biedt de bezitter een natuurlijk licht. Vooral fijn voor het ontwaken s’ochtends. Gebruikers geven dan ook aan dat ze dankzij deze lamp makkelijker uit bed kunnen komen. 

Philips Wake up lamp €90,30

Wat ook fijn is bij deze lamp is dat de tijdsduur erop aangegeven wordt. Het is dus in feit gewoon een wekker maar dan met vele extra’s. Men kan kiezen uit zeven geluiden die u wekken kunnen. De nachtlicht functie is bedoeld zodat u s’nachts als u eruit gaat voldoende licht heeft om uw weg te vinden. Zodra de lamp aangaat simuleert deze het effect van de zonsopgang. De combinatie van het licht zorgt ervoor dat u geheel rustig ontwaakt.

Heerlijk en rustig ontwaken met licht en geluid

Niets is minder dan een wekker die een vervelend geluid maakt als het tijd is om op te staan. Daarom is deze lamp ook gemaakt. Om de effecten daarvan te verzachten. Het kleuren scale veranderd van de kleur morgenrood langzaam naar een warme kleur oranje om uiteindelijk te eindigen in een zonnig gele kleur. Wilt u toch nog even sluimeren? Tik dan eenmaal op de lamp en de sluimering gaat in voor bijvoorbeeld tien minuten. Verder is de lamp voorzien van een FM radio. Dus als u eenmaal ontwaakt bent kunt u ook luisteren naar het ochtendnieuws of uw favoriete muziek.

Ook wakker worden met een prachtige zonsopgang elke dag?

De Philips Wake Up lamp neemt dertig minuten de tijd om u rustig te laten ontwaken. De zachte doch heldere kleuren zijn dan ook bedoeld om een zonsopgang te creëren. Het geluid is bedoeld om de laatste ontwaak fase af te maken. Het geluid kunt u instellen op fluitende vogels of ga voor zen of Yogamuziek. Welk geluid u ook instelt ze zijn allen bedoeld om u rustig te laten ontwaken. Aanbiedingen.com heeft de link bovenaan deze pagina geplaatst zodat u de Philips Wake up lamp bestellen kunt. Amazon.nl is de verkopende partij en levert erg snel en bovendien gratis.

Vertel je gedachten

Laat een reactie achter

negen + 9 =

Aanbiedingen
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Herstel Wachtwoord
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0