Philips Senseo Switch zwart €76,99

Philips Senseo Switch zwart €76,99
Philips Senseo Switch zwart €76,99

OpslaanOpgeslagenVerwijderd 1

Dit is nu een leuke deal want met dit koffie apparaat kun je op twee verschillende manieren koffie zetten. Ten eerste een snel bakje dankzij het plaatsen van een senseo koffiepad of je gebruikt de thermoskan om je eigen verse koffie te zetten. De Philips Senseo Switch zwart €76,99 biedt je deze mogelijkheid. Heel handig om in de keuken te hebben.

Philips Senseo Switch zwart €76,99

De senseo koffiepads zijn al jaren populair want het is enorm handig om zo snel jouw eigen bakje koffie te zetten. Maar soms verlangen we ook naar heerlijke filtermaling koffie. En dat kan dus met dit koffie apparaat. Als je besluit te gaan voor filtermaling koffie dan kun je koffie zetten voor ongeveer 7 personen. Bij de koffie waar je pads gebruikt is er maar ruimte voor 2 personen die tegelijkertijd koffie kunnen krijgen. Je kunt de Philips Senseo Switch als je select lid bent zelfs aanschaffen met korting. Dan betaal je maar tijdelijk €61,99.

De geur van vers gezette koffie in de ochtend

De thermoskan waar je filtermaling koffie in komt houdt je gezette koffie een paar uur heerlijk warm. Dus als je even geen zin hebt in koffie dan wacht je gewoon even. En energiebesparend is het apparaat ook want na 30 minuten schakelt deze vanzelf uit. De sterkte van de koffie is ook aanpasbaar. De ene houdt nu eenmaal van sterke koffie en de andere niet. Als je in de morgen snel moet dan gebruik je dus de pads. En dankzij de crema laag techniek zal jouw kop koffie voorzien worden van een heerlijke creme laag. Puur genieten dus.

Aanbiedingen.com brengt je direct naar de aanbieding van Bol.com toe als je op bekijken klikt. Daar kun je eventueel de Philips Senseo Switch bestellen. En wie weet heb jij het apparaat morgen al in huis. Zet je eigen heerlijke koffie en geniet urenlang ervan. Je kunt het apparaat natuurlijk cadeau doen aan iemand. Aan je ouders of grootouders bijvoorbeeld. Die kunnen de geur van verse koffie wel waarderen.

 

9/10 - (1 stemmen)

Vertel je gedachten

Laat een reactie achter

tien + zeven =

Aanbiedingen.com
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Herstel Wachtwoord
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0