Philips PowerPro Stofzuiger zonder zak €89,24

Philips PowerPro stofzuiger zonder zakDeze Philips PowerPro Stofzuiger zonder zak €89,24 kopen? Nu we onze woningen goed schoon kunnen houden komt de stofzuiger wel van pas. Is uw eigen stofzuiger niet meer goed en heeft u een nieuwe nodig? Overweeg dan deze Philips stofzuiger zonder zak. De stofzuiger is voorzien van een Allergy H13 filter, ideaal voor degenen die last hebben van huisstofmijt en andere pollen of stoffen.

Een lichte compacte stofzuiger voor het zware werk

Bij deze stofzuiger zijn dus geen aparte zakken nodig. U kunt de bestaande zak eenvoudig legen. Daardoor kunt u het stofzuigen snel weer voortzetten. De stofzuiger zorgt er ook voor dat uw prachtige parketvloer zonder krassen gezogen kan worden. Hij is zelfs zo sterk dat dierenharen die zich in uw tapijt bevinden weggehaald kunnen worden. Het komt met vier extra verschillende borstels. Dus voor elk oppervlak eentje. Het gewicht van deze stofzuiger is maar 4.2 kilo dus niet heel zwaar om te tillen.

Philips PowerPro stofzuiger zonder zak €89,24

Het geluidsniveau van de stofzuiger is 79 DB, dat is wel iets luider dan de gemiddelde stofzuiger. Iedere stofzuiger heeft natuurlijk wel last van stofuitstoot, dat is normaal. Maar deze Philips PowerPro Stofzuiger heeft weinig stofuitstoot. Dus ideaal voor mensen met astma of andere luchtweg aandoeningen. De kabellengte van de stofzuiger is 6 meter dus u kunt ver komen. Zo hoeft u niet steeds een nieuw stopcontact te zoeken.

Specificaties van de stofzuiger

De inhoud van de stofzuigerzak is 1.5 liter. Het vermogen is 900 watt. Het filter erin is wasbaar. Dus dat is wel handig. Ook is het materiaal van deze stofzuiger duurzaam. Want het omhulsel bestaat uit 90% gerecycled materiaal. De papieren gebruiksaanwijzing is van 100% gerecycled papier. De PowerCyclone 5 techniek zorgt ervoor dat de stofzuiger continue een hoge zuigkracht heeft. En het verminderd de luchtweerstand. Het triActive mondstuk kan uw vloeren op een grondige manier reinigen. Als u interesse heeft in de Philips PowerPro stofzuiger dan kunt u klikken op de link van Aanbiedingen.com. Wij zorgen er dan voor dat u direct op de juiste pagina terecht komt. Daar kunt u desgewenst rondkijken of de stofzuiger direct bestellen.

Vertel je gedachten

Laat een reactie achter

een × 5 =

Aanbiedingen
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Herstel Wachtwoord
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0