Philips Airfryer XL hetelucht friteuse €159

Philips Airfryer XL hetelucht friteuse €159
Philips Airfryer XL hetelucht friteuse €159

OpslaanOpgeslagenVerwijderd 1

Wel patat bakken maar het liefst zonder vet? Dan moet je de Philips Airfryer XL hetelucht friteuse hebben. Want dit apparaat bakt, grilt, roostert en frituurt tot 90% minder vette gerechten voor jou. De adviesprijs van de Airfryer is eigenlijk €229 maar bij Bol.com te koop voor €159. Dat scheelt je maar liefst €70!

Philips Airfryer XL hetelucht friteuse

De maximale bak capaciteit voor patat is 1200 gram ofwel 1,2 kilo. Dat is erg veel patat maar dit is om je een indicatie te geven. En als je een groot gezin hebt dan zul je vast meer patat nodig hebben om te bakken. Het design wordt door kopers ook gewaardeerd. En omdat er met hetelucht gewerkt wordt is de Philips Airfryer een gezonde vervanger voor de ouderwetse frituurpan. Niet dat patat bakken daarmee niet lekker is, integendeel zelfs, maar het levert wel de extra calorieën op waar we niet op zitten te wachten.

Gezonder eten dankzij de Philips Airfryer

Voor mensen die graag koolhydraatarm en vetarm willen eten kan de Philips Airfryer XL een handige hulp in de keuken zijn. Kip maken kan erin, maar ook vele andere vleessoorten. Wat ook een voordeel is in vergelijking met een frituurpan is het schoonmaak proces. Omdat er geen olie of boter bij komt kijken maak je deze pan in no time schoon. Op internet kun je verschrikkelijk veel recepten vinden waarbij je de Airfryer gebruiken kunt. Dus je zult nooit zonder inspiratie wat betreft het avondeten komen te zitten.

Onderdelen mogen in de vaatwasser

De meeste onderdelen zijn geschikt voor de vaatwasser. Dus schoonmaken is een makje. Verder warmt de Philips Airfryer snel op dus dat is ook een pluspunt. Stel de gewenste temperatuur en tijd in en je gerecht wordt perfect bereid door de Airfryer. Bestellen kan door op Bekijken te klikken. Aanbiedingen.com brengt je dan naar de bestelpagina van de Philips Airfryer toe.

 

Review post aanbieding

Vertel je gedachten

Laat een reactie achter

17 − zes =

Aanbiedingen.com
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Herstel Wachtwoord
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0