Philips 43 inch 4K televisie €499

Philips 43 inch 4K televisie €499
Philips 43 inch 4K televisie €499

OpslaanOpgeslagenVerwijderd 1

Televisies zijn te koop in vele formaten en je kunt ze tegenwoordig in hele grote maten kopen. Maar deze Philips 43 inch 4K televisie heeft een normaal formaat. Een tv met een diagonaal van 109 cm is prima te doen. Voorzien van Ambilight geniet jij nog meer van tv kijken. Ambilight geeft een extra dimensie dankzij het kleurenpalet dat de tv uitstraalt. De kleuren passen zich aan aan het beeld. Eigenlijk mag je het zien als een lichtshow die je er extra bij krijgt.

Smart tv dus kun je lekker video’s op Youtube kijken

Deze tv is een simply smart tv dus je kunt Youtube filmpjes bekijken of Netflix. Vooral leuk als er zelf niks op tv is. Met Dolby Vision en Dolby Atmos geniet je van films alsof je je in de bioscoop bevind. Verder is de tv compatibel met Ziggo en andere providers die tv en internet aanbieden. Dankzij de Cl+ module heb je dan ook geen apart kastje meer nodig. Het is maar net wat jouw voorkeur geniet natuurlijk.

Ultra HD kwaliteit dus scherpe en prachtige kleuren op je beeldscherm

De resolutie is in Ultra HD/4K dus het beeldscherm is scherp en geeft de kleuren en pixels prachtig weer. De prijs van deze televisie is niet heel duur, want voor deze Philips 43 inch 4K televisie betaal je slechts €499 bij Bol.com. Sommige consumenten gaan voor een dure tv maar niet iedereen heeft daar het budget voor. En dan is deze Philips tv een goed alternatief. Vaak is het ook zo dat hoe groter het beeldscherm des te duurder de tv is.

Nog meer televisies bekijken?

Aanbiedingen.com wilde deze aanbieding niet aan je voorbij laten gaan. Dus als je op bekijken klikt kun je meer specificaties over de tv bekijken. Als deze tv je wel iets lijkt dan kun je deze gewoon bestellen. En de kans is zeer groot dat je de tv morgen al in huis hebt. Je kunt ook het overige aanbod aan televisies bekijken op Bol.com. Misschien zie je net even een tv die meer aan jouw smaak voldoet.

Review post aanbieding

Vertel je gedachten

Laat een reactie achter

1 × twee =

Beste Aanbiedingen 2021 | Vergelijk & Bespaar
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Herstel Wachtwoord
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0