Parkmobile de makkelijke manier om te parkeren €2,50 p/mnd

Parkmobile de makkelijkste manier om te parkeren €250 pmndU zult het vast kennen, u bent in een onbekende stad en op zoek naar een parkeerautomaat. Om er vervolgens achter te komen dat u geen kleingeld bij de hand heeft. Sommige parkeerautomaten bieden wel de mogelijkheid om contactloos te betalen. Maar het komt ook voor dat de parkeerautomaat een eindje lopen is. En met Parkmobile is dit verleden tijd. Het enige wat u hoeft te doen is uw parkeeractie via de app starten. Parkmobile is de makkelijkste manier om te parkeren €2,50 p/mnd.

Parkmobile de makkelijkste manier om te parkeren

Wanneer u een account aanmaakt bij Parkmobile, dan vult u uw kenteken(s) in. Zo kunt u elke keer snel bij inloggen klikken op kenteken om een parkeeractie te starten. Parkeer vervolgens en start via uw app de parkeeractie. Zodra u weer terug komt bij de auto dan kunt u de actie weer stopzetten. Ook stuurt Parkmobile sms herinneringen zodat u weet dat uw parkeeractie nog steeds actief is. Soms rijden we wel eens weg en vergeten we de parkeeractie te stoppen.

Wat kost het?

U kunt per parkeeractie betalen daar kost het u €0,27 cent per gestarte actie plus de parkeerkosten. Of u gaat voor een abonnement waarbij de inschrijfkosten gratis zijn. Per maand betaalt u voor dit abonnement €2,50. Dankzij de app is kleingeld zoeken verleden tijd. Of even lopen naar de pinautomaat. Start en stop uw parkeeractie na het boodschappen doen of uw shop middag in het centrum. Aan de hand van uw kenteken kan een controleur bekijken of u betaalt heeft of niet. Stel u woont in een omgeving waar betaald parkeren van toepassing is, dan kunt u zelfs het parkeergeld van uw visite betalen. U start dan snel een parkeeractie door een extra kenteken in te vullen. Het abonnementsgeld wordt automatisch geïncasseerd dus u heeft echt nergens omkijken naar. Klik op de aanbieding en maak snel uw eigen Parkmobile account aan.

Vertel je gedachten

Laat een reactie achter

Aanbiedingen
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Herstel Wachtwoord
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0