Oxxio Internet&TV v.a €36,45 p/m

Oxxio mag u dan wel bekend klinken in de oren als energieleverancier maar sinds een aantal maanden leveren zij ook Internet pakketten. Waaronder deze Oxxio Internet&TV v.a €36,45 p/m. Overstappen energie kan dus bij Oxxio en nu ook met een telecompakket. Besparen op de energiekosten doen we als het goed is elk jaar. Maar dit kan ook met de kosten voor Internet TV & Bellen. Bespaar zoveel mogelijk op uw vaste lasten door ook providers te checken.

Oxxio Internet & TV v.a. €36,45 p/m

Waaronder dus deze aanbieding van Oxxio. Heeft u er wel oren naar? Lees dan wat deze aanbieding precies inhoudt. Ten eerste belooft Oxxio supersnel glasvezel internet dus dat is al een plus. De eerste zes maanden betaal je geen €43,95 per maand maar €36,45 per maand. Als er een monteur langs moet komen dan kost dat geld, deze beste man moet namelijk ook betaald worden. Maar bij deze aanbieding is dat geheel gratis. Anders had u nog eens €79,95 moeten betalen. Activatiekosten is ook nog zo’n dingetje, maar ook de activatiekosten t.w.v €30 worden ook niet in rekening gebracht. (Tekst gaat verder onder de afbeelding) Oxxio tvinternet v.a €3645 pm

Lekker snel glasvezel internet via KPN Netwerk

En dan nu de inhoud van de aanbieding op zich. Bij internet is het tot 50 Mbps down/up. Lekker snel dus. Tv kijken kan op circa 60 tv zenders waarvan er maar liefst 35 in HD worden getoond. Radio luisteren via het Oxxio kastje kan ook dan kunt u gebruik maken van circa 100 radiozenders. Moet u tijdens uw favoriete programma even iets anders doen? Dan kunt u live pauzeren. Of wat te denken van uw programma of film die u gemist heeft? Deze zijn terug te kijken via Begin Gemist. Oxxio maakt gebruik van het netwerk van KPN dus stabiliteit gegarandeerd. Bij deze aanbieding zit één tv-ontvanger dit noemen ze bij Oxxio de Settop Box. Deze krijgt u dus gratis in bruikleen. Na afloop van het contract moet u deze terug sturen als u besluit over te stappen. Wilt u een extra tv ontvanger ontvangen? Dan kost u dit €4 extra elke maand.

Houd de einddatum van het contract in de gaten

Nadat de eerste zes maanden verlopen zijn gaat u dus €43,95 per maand betalen. Zet even een reminder in uw telefoon wanneer uw contract verloopt. Dan kunt u een aantal weken van tevoren weer opnieuw internet&tv vergelijken. Er is altijd wel een geschiktere aanbieding te vinden. Oxxio internet&TV kan dus binnenkort geleverd worden bij u thuis. Wilt u toch ook andere aanbiedingen controleren? Dan kan dat natuurlijk met Aanbiedingen.com.

Vertel je gedachten

Laat een reactie achter

dertien − 4 =

Aanbiedingen.com
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Herstel Wachtwoord
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0