OXXIO 1 jaar groene stroom & gas voordelig!

Van ‘t jaar moet u ook niet afwijken van uw doelen. Besparen staat zeker nog hoog op schema, dus maar voort met het zoeken naar de beste deals. Op aanbiedingen.com vindt u ook dit jaar de beste deals. Het maakt dan niet uit als het energie-, telecom-, verzekerkeringsdeals of gewoon koopjes zijn. Als het er is, is het te vinden via aanbiedingen.com. Staat u weer voor de uitdaging om een goed energiecontract te zoeken? Laat het dan een terechte uitdaging zijn. Ga voor het allerbeste! Dat kunt u doen door goed energie te vergelijken. Dit simpel, doch zeer belangrijk proces duurt slechts minuten. Desondanks kan het een heleboel veranderen (positiefs). De verschillende energiebedrijven staan allemaal klaar om u te overhalen. Bekijk de feiten en stap over. Probeer bijvoorbeeld OXXIO 1 jaar groene stroom & gas voordelig. Daar valt zeker een flinke duit te besparen. Oxxio deal 1 jaar groene stroom 1

OXXIO 1 jaar groene stroom & gas voordelig!

Waarom zou u moeten kiezen voor OXXIO 1 jaar groene stroom & gas voordelig? Daarvoor zijn er voldoende redenen te noemen. U krijgt ten eerste 100% groene stroom en gas geleverd tegen een superscherpe prijs. Ten tweede krijgt u toegang tot de OXXIO App om zelf uw zaken snel, eenvoudig en op uw te bepalen tijd te regelen. Ten derde krijgt u met de overstap naar 1 jaar OXXIO een éénmalige cashback, die voor een flinke besparing kan zorgen. Na aftrek zult u zelf merken dat u mogelijk de beste keus voor een jaarcontract gemaakt heeft.

Hoe duurzaam is de energie van OXXIO?

OXXIO mag met alle recht zeggen dat de door hun geleverde energie 100% groen is. Alle klanten van OXXIO genieten Europese windstroom, welek afkomstig is van windmolens gelegen in verschillende Europese landen. Sedert de overname door de Eneco Groep is de missie om iedereen duurzame energie te brengen. Simpel, voordelig en zakelijk.

Overstappen naar OXXIO zo gefixt

Een overstap naar OXXIO is helemaal niet moeilijk. Binnen enkele simpele stappen is de overstap naar OXXIO geregeld. De stappen zijn:

  • Na een goede aanmelding krijgt u een notificatie in uw persoonlijke mailbox;
  • U kunt dan vrijwel meteen uw eigen OXXIO-account aanmaken ( indien niet gemaakt bij de aanmelding);
  • Twee werkdagen na aanmelding ontvangt u een mail met uw leveringsovereenkomst en de linkjes naar alle significante voorwaarden. U ziet op de overeenkomst ook nog het termijnbedrag en startdatum van energie levering door OXXIO;
  • De overeenkomst met uw oude leverancier wordt opgezegd door OXXIO;
  • Daags voor de start van energielevering wordt u gevraagd om online uw meterstanden door te geven. Bij een slimme meter hoeft u niets te doen;
  • Het staat opgenomen dat u na een overstap binnen 6 weken tot max. 3 maanden energie van OXXIO behoort te ontvangen. wel krijgt u tijdens de transitie normaal stroom geleverd. Daar wordt voor gezorgd.

Wat is nodig voor een energievergelijking?

Voor een goede energievergelijking heeft u nodig: postcode, huisnummer (evt. bijvoeging) en het verbruik (stroom-en gasverbruik). Ook kunt u aangeven als u stroom opwekt (zelf) of als u alleen stroom wenst af te nemen. Er zijn verschillende opties.  Voer de vereiste gegevens in en ontdek uw beste deal. Het hoeft van ‘t jaar geen OXXIO deal te zijn, maar kan er eentje zijn van Eneco of Budget Energie. Dat is het mooie van energievergelijken, er staat altijd een verrassing te wachten. Bekijk de energiedeals op aanbiedingen.com en bespaar hondereden euro’s. Het is ongetwijfeld mogelijk!

Vertel je gedachten

Laat een reactie achter

twee + drie =

Aanbiedingen
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0