Overnachting inclusief 2 dagen Wellness vanaf €94,50

relax in de saunaDe beste wensen voor 2020. Zin in een nieuw uitje? Wilt u ontspannen met Thermae 2000? Dan kunt u nu een overnachting inclusief 2 dagen Wellness vanaf €94,50 per persoon boeken. Zo kunt u vanaf de Cauberg genieten van een prachtig uitzicht. 

Overnachting inclusief 2 dagen Wellness vanaf €94,50 p.p

U overnacht in het 4 sterren hotel dat ook nog eens inclusief ontbijtbuffet is. Daarbij kunt u twee volle dagen genieten in het Wellnesscentrum van Thermae 2000. Doe gratis mee aan een opgieting of floating. Een dag in de Sauna en optimaal ontspannen is altijd een leuk vooruitzicht. Kom tot rust in één van de vele baden en onderga de ThermaeMotion. Fijn om te doen met uw geliefde of een vriend/vriendin. Uiteraard is het gebruik van scrubzout en shampoo kosteloos.

Badkleding verplicht op bepaalde dagen

Zo zijn er badkleding dagen en ongeklede dagen. Dus als uw voorkeur naar één van deze dagen uitgaat kunt u daar rekening mee houden. Zo is het iedere dinsdag badkledingdag. Thermae 2000 heeft een overzicht hiervan op haar website staan. U dient nog wel de gemeentelijke heffingen apart te voldoen. Deze komen op €3,99 per persoon per nacht.

Bezoek de omgeving

De omgeving Valkenburg doet erg romantisch aan. Naast dat u de sauna kunt bezoeken kunt u ook naar Valkenburg zelf gaan. Een dagje shoppen in het historische centrum. Of bezoek de kasteelruïne en waan u zelf in de tijd van de adel. En de Fluweelengrot moet u ook vooral even bekijken. Zuid-Limburg heeft leuke plekken die bezocht kunnen worden. Maastricht ligt ook dichtbij daar kunt u ook een dag rondbrengen. Of het Duitse Aken is een tip. Als u bovenaan de link aanklikt dan kunt u de beschikbare datums raadplegen voor een eventueel uitje. Aanbiedingen.com heeft ook andere sauna aanbiedingen die u kunt raadplegen.

Vertel je gedachten

Laat een reactie achter

18 − vijftien =

Aanbiedingen
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0