Overnachten in Fletcher Hotels voor €34,95

Overnachten in Fletcher Hotels voor €34,95
Overnachten in Fletcher Hotels voor €34,95

OpslaanOpgeslagenVerwijderd 0

Zoetjes aan moeten we het leven weer oppakken. Niet alleen in Nederland, maar overal ter wereld zullen we moeten wennen aan het nieuwe ‘normale’ leven. Door COVID-19 zullen we de komende periode ons leven moeten hervatten met de nodige voorzorgsmaatregelen. Het leven is een gift en we mogen ( moeten) genieten van  de tijd ons gegeven. Doe leuke dingen met geliefden en bouw zo leuke herrinneringen op. De Fletcher Hotels staan nu ook weer klaar om gasten te ontvangen. Om weer bezoekers aan te trekken hebben ze een heel mooie deal gelanceerd. Je mag overnachten in een Fletcher Hotel voor €34,95 ( per 2 personen). Ga een beetje ontspannen met jou geliefde. Overnachten in Fletcher Hotels voor €34,95 is een actie die je moet bekijken!

Fletcher Steenwijk

Overnachten in Fletcher Hotels voor €34,95

Wil je een beetje in een andere omgeving vertoeven dan je thuis? Of wil jij jou geliefde aangenaam verrassen met een nachtje uit slapen? Bekijk dan de topaanbieding van de 100 Fletcher Hotels (via AD Webwinkel) en boek vandaag nog een overnachting.

Wat houdt de topaanbieding in? Je mag samen met nog één persoon van een hotelovernachting genieten in 1 van de 100 unieke 3-0f 4 sterrenhotels van Fletcher Hotels. Normaal gesproken zou je €79,- betalen voor een overnachting op basis van dubbele bezetting. Best scherp in prijs, maar Flechter Hotles doet het nóg scherper. De prijs is voorlopig omlaag gesteld naar €34,95 op basis van 2 personen. Bestellingen mogen nu geplaatst worden, maar je hebt tot en met maart 2021 om de vouchers te verzilveren.

Ontdek Nederland op een voordelige manier

Fletcher Hotels heeft over nagenoeg heel Nederland vestigingen verspreid. Het is dus een heel mooie gelegenheid om een andere kant van Nederland te ontdekken. Woon je in een drukke stad? Ga dan naar een plek die rust uitstraalt. Je mag bijvoorbeeld lekker langs het strand lopen en genieten van de natuur. Het kan oook omgekeerd. Zit je op een rustige plek in Nederland waar er niet zoveel te beleven is? Bezoek dan de prachtige binnensteden waar jhet bruist van leven. Je mag dan daarna ook lekker relaxen in een Fletcher vestiging.

Bepaal zelf wanneer je wilt verzilveren!

De totale topaanbieding kent de volgende voordelen:

  • Overnachting voor 2 personen, ZONDER ontbijt!
  • Deze aanbieding geldt uitsluitend voor dubbele bezetting, één persoon zal niet kunnen overnachten
  • Voucher van deze actie is te verzilveren tot en met 31 maart 2020
  • Je hebt keus uit bijna 100 unieke 3-of 4 sterren* Fletcher hotels in Nederland
  • De Flechter hotels zijn allemaal kindvriendelijk
  • Je mag van te voren contact opnemen met de Fletcher hotel naar keuze om de beschikbaarheid te checken
  • De honden mogen ook mee. Dat mag voor €15,- per hond per maand ( max. 2 kleine honden op de kamer)

Bezoek de site van AD webwinkel om alle voorwaarden goed door te nemen. Er zijn meerdere acties die je mag bekijken. AD Webwinkel heeft verschillende anbiedingen en Uitjes die stuk voor stuk voordelig zijn. Probeer alvast te Overnachten in Fletcher Hotels voor €34,95 ( op basis van 2 personen).

COVID-19 maatregelen bij Fletcher Hotels

Ondanks de COVID-19  situatie mag je gerust wezen bij Fletcher Hotels. Alle vestigingen van Fletcher nemen alle mogelijk maatregelen ter preventie van Corona. Zo zijn de hotels, de bar, de receptie en ook het restaurant zodanig aangepast dat de gasten ten alle tijden op de aangegeven 1,5 meter afstand van elkaar blijven. Deze aanpassing werkt zelfs door tot aan de openbare ruimtes en ’t terras.

Eten op de kamer? Mag dat? Natuurlijk mag je dat doen. Maak gebruik van à la carte ontbijt en roomservice. Er is een app waarop het heel menu te zien is en mag gebruikt worden om zowel ontbijt, lunch als diner te bestellen op je hotelkamer. Overal zijn er ook desinfecterende middelen aanwezig voor alle gasten en de medewerkers.

Aanbiedingen.com brengt je sowieso zulke mooie deals zodra die ‘available’ zijn. Volg deze aanbiedingensite elke dag, je weet nooit wat er in het verschiet ligt voor jou.

Vertel je gedachten

Laat een reactie achter

zestien − dertien =

Aanbiedingen.com
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Herstel Wachtwoord
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0