Over Aanbiedingen.com

Aanbiedingen.com geeft u een dagelijkse dosis van leuke en goedkope aanbiedingen. Dat doen we omdat we het leuk vinden om te helpen met besparen. Maar natuurlijk ook omdat we er zelf wat geld aan verdienen. Met het geld dat we verdienen onderhouden we Aanbiedingen.com. We sparen ook geld voor duurzame projecten zoals elektriciteitsvoorzieningen in ontwikkelingslanden.

We sparen nu voor zonnepanelen die we willen plaatsen in gebieden waar mensen geen energie hebben en dus ook geen internet! Met behulp van zonnepanelen kunnen zij zelf hun eigen energie opwekken en zodoende toch gebruik maken van het internet.

Aanbiedingen.com wordt dagelijks onderhouden vanuit het zonnige Suriname. Met veel plezier maken we Aanbiedingen.com elke dag groter en zorgen er ook voor dat zonnepanelen worden geïnstalleerd op de diverse plekken waar nu nog geen elektriciteit is.

Werken in het buitenland?

Tip! Ben je op zoek naar een stageplek of een bijbaan? Neem contact met ons op! Aanbiedingen.com groeit hard. Hierdoor hebben we soms enige moeite met het plaatsen van alle aanbiedingen. We zijn daarom op zoek naar mensen die ons willen helpen.

Lijkt het je wel wat om aanbiedingen te plaatsen? Neem dan contact met ons op.

Over Aanbiedingen.com
Gemiddeld 10 op basis van 16 reviews

Reageer