Over ons

Aanbiedingen.com is opgericht door mensen met jaren lange ervaring in het bouwen van prijsvergelijk en bespaarservice websites. Aanbiedingen.com is een onafhankelijke website die alle aanbiedingen verzameld en die jou gemakkelijk en snel de verschillende producten laat vergelijken op prijs en kwaliteit. Je bent dus op het juiste adres als je wilt profiteren van de beste aanbiedingen.

Misschien vraag je je wel af hoe wij geld verdienen? En misschien ook wel wat we ermee doen? Wij krijgen van de adverteerders op Aanbiedingen.com een vergoeding wanneer iemand daadwerkelijk gebruik maakt van een aanbieding. Bijvoorbeeld als je gebruik maakt van één van onze vergelijkers. Kies je dan via ons een ander telefoonabonnement of misschien wel een andere energieleverancier, dan krijgen wij een vergoeding voor.

Met de verdiensten kunnen we deze website en onze vergelijkers blijven verbeteren en onderhouden zodat jij nu maar ook in de toekomst kan besparen. Tevens sponsoren we diverse clubs zoals goede doelen en verenigingen met een maatschappelijk belang. Momenteel zijn we bijvoorbeeld aan het sparen voor zonnepanelen. Deze zonnepanelen willen we dan plaatsen in gebieden waar geen energievoorziening aanwezig is. Op die manier kunnen de mensen daar alsnog gebruik maken van energie en internet.

Heb je vragen en of opmerkingen? Vind je het misschien leuk om ons mee te helpen met onze activiteiten? Neem dan gerust eens contact met ons op. We vinden het altijd leuk om onder het genot van een kopje koffie ideeën te bedenken en uit te voeren.
 

Over ons
Gemiddeld 9.3 op basis van 124 reviews