Oral B Genius Roségoud elektrische tandenborstel

Oral B Genius Roségoud elektrische tandenborstel
Oral B Genius Roségoud elektrische tandenborstel

OpslaanOpgeslagenVerwijderd 0

Een elektrische tandenborstel zorgt dankzij de vele rotaties dat onze tanden goed schoon worden. Ook is dit beter voor ons tandvlees. Nu bij Bol.com de Oral B Genius Roségoud Elektrische tandenborstel voor €139,99. De Oral B Genius is voorzien van zes verschillende poetsstanden. Na een halve minuut geeft het apparaat een buzz. Dit komt omdat er een trilsensor ingebouwd zit. Dankzij het premium reisetui kun je de tandenborstel opladen.

Oral B Genius Roségoud elektrische tandenborstel kopen?

Je kunt ook via een app het tandenpoetsen in de gaten houden. Zo weet je zeker dat je nooit te kort hebt gepoetst. Heel veel tandartsen raden de Oral B elektrische tandenborstel dan ook aan. De Oral B Genius is in prachtig Roségoud uitgevoerd dus een pareltje om te zien. Het belangrijkst is natuurlijk wel dat deze tandenborstel goed zijn werk doet. Je kunt ook je tandvlees zonder zorgen meepoetsen. Hiermee zorg je dat de staat van je tandvlees gezonder wordt.

Verbindt je elektrische tandenborstel met bluetooth

Ook het komt er een oplaadstation bij waar je de Oral B Genius in kunt opladen. Geef het een mooi plekje in de badkamer. Want deze tandenborstel mag iedereen zien. Zodra je de tandenborstel aanzet lichten er allerlei lampjes op. De elektrische tandenborstel kan ook verbonden worden met bluetooth wel zo handig. Als je de app erbij gebruikt dan laat de app zien waar je misschien te hard poetst. En de SmartRing geeft aan als je dus te hard hebt gepoetst. De Led SmartRing kan in 12 kleuren gezet worden. Het heeft tevens een goede Lithium batterij die wel tot meer dan een week meegaat.

Handig voor op reis: Laad ook je telefoon op met de bijgeleverde reisetui met USB poort

Je kan er zelfs je telefoon mee opladen. Want het reisetui is voorzien van een USB poort. Handig voor als je op reis bent. Heb je wel interesse in deze elektrische tandenborstel? Klik dan op bekijken en je komt direct op de juiste pagina terecht. Als het je bevalt kun je de Oral B Genius Roségoud gewoon bestellen.

 

Vertel je gedachten

Laat een reactie achter

5 × twee =

Aanbiedingen.com
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Herstel Wachtwoord
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0