Open32 Online Shopping actie: 20% korting op ALLES!

Heel de wereld is in de greep van de ‘COVID-19’ pandemie. Nu is het duidelijker dan ooit hoe vatbaar de mens is, vooral als de hygiëne niet stipt wordt gevolgd. Wel moet het leven voort, dan wel op een aangepaste wijze. Open32 heeft binnen Nederland tal van winkels gevestigd en houdt deze voor nú wel open, maar dat natuurlijk met in acht neming van de geldende richtlijnen vanuit het RIVM. De veiligheid en gezondheid van zowel de werknemers als de klanten staat nog altijd heel hoog. Er zijn tal van maatregelen genomen om de hygiëne op niveau te houden bij het betreden van Open32, maar het beste is om online te shoppen. Maak in dat kader gebruik van de Open32 Online Shopping actie, waarbij 20% korting op ALLES geniet. EXTRA VOORDELIG ONLINE SHOPPEN! Open32 nieuw

Open32 Online Shopping actie: 20% korting op ALLES!

Per 26 maart 2020 heeft Open32 een wijziging aangebracht naar aanleiding van de ‘COVID-19’ uitbraak. Er wordt heel beleefd gevraagd aan de trouwe klanten en toekomstige klanten om liever online shopping uit te proberen (of vaker te doen). Om dat te bevorderen geeft Open32 tijdens de Online Shopping actie, 20% korting op ALLES! U mag dus thuis, vanuit uw eigen veilige thuissituatie shoppen. De webwinkel van Open32 is meer dan goed ingericht om aan uw wensen te voldoen. Gebruik na uw keus gedaan te hebben de promotiecode: ‘nieuw20‘ en de korting (20%) wordt automatisch verrekend.

Open32, de multibrand fashionstore

Bij Open32 kunt u shoppen op verschillende merken. Het assortiment bestaat uit mode voor dames & heren afkomstig van topmerken waaronder: Silvercreek, G-STAR RAW, Madness, TOMMY JEANS, PME LEGEND, Cast Iron  en Levi’s. U kunt er hele ‘outfits’ halen, bekijk de verschillende categoriën en stel zelfs uw combinatie samen. De dames collectie kunt u ontdekken door de ‘ Denim Take Away’, ‘Nieuw dames’ en ook de jassen collectie te bekijken. De heren mogen ook hun outfit samenstellen door te shoppen op onder andere Jeans ( vanaf €59,95), de nieuwste heren collectie en ook jassen. Een complete outfit kiezen kan dus helemaal online. Er zijn verschillende maten ter beschikking.

Voordelen shoppen bij Open32

Shoppen bij Open32 heeft een paar voordelen, waarvan u zeker op de hoogte moet zijn. Open32 heeft ten eerste een collectie bestaande uit de beste merken. Ten tweede mag u ELKE dag nieuwe items voor dit seizoen verwachten. Open32 past de ‘Eerst Passen’ en Achteraf betalen met Afterpay methode toe, nog een voordeel. Heeft u iets van de nieuwe collectie besteld? Dan mag u deze via GRATIS Verzending verwachten. Zit iets toch iets te groot of te klein? Stuurt u het dan via Gratis retour via één van de 70 Open32 winkels. Aanbiedingen.com probeert u dagelijks de deals te brengen waar u vooral niet uit huis voor hoeft. Bestel online en laat het leveren. Volg de richtlijnen stipt op ter bescherming van de persoon die levert en uwzelf.

Vertel je gedachten

Laat een reactie achter

Aanbiedingen
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Herstel Wachtwoord
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0