Op vakantie? Huur een auto bij Sunnycars

shutterstock 759017260Gaat u op vakantie? Huur een auto bij Sunnycars. Het biedt meer mogelijkheden als u op vakantie een auto kunt huren. Dan hoeft u ook niet afhankelijk te zijn van het openbaar vervoer. En kunt u op eigen gemak verschillende plaatsen bezoeken. De zekerheid van Sunnycars is dat u nooit extra verzekeringen ter plaatse hoeft af te sluiten. En u krijgt ook niet te maken met verborgen kosten.

Op vakantie? Huur een auto bij Sunnycars

Vele vakantiegangers hebben dan ook met plezier een auto gehuurd via Sunnycars. U moet weten dat Sunnycars zelf niet de auto’s verhuurd. Zij hebben met autobedrijven die lokaal zijn een overeenkomst. Dus huurt u een auto op Kreta? Dan verhuurt het lokale autobedrijf ter plaatse u de auto. Krijgt u onverhoopt problemen dan kunt u Sunnycars natuurlijk direct bellen.

Geen vage kosten bij Sunnycars

Bij Sunnycars hoeft u geen extra kosten te betalen zoals voor uw reservering of uw betaling per creditcard. Ook heeft u veertien dagen de tijd om u zich te bedenken. Kosteloos annuleren binnen die tijd is natuurlijk mogelijk. De auto die u via Sunnycars boekt is ten alle tijde goed verzekerd. Of u nu een lekke band krijgt of jammerlijk genoeg schade rijdt. Het eigen risico wordt aan u terug betaalt. Uiteraard moet u het niet te gek maken natuurlijk maar daar gaat Sunnycars niet van uit.

Kinderstoel nodig? Of navigatie? Extra accessoires huren is mogelijk

U kunt aangeven wat voor soort auto u wenst te huren. Moet u bijvoorbeeld koffers meezeulen? Houdt daar dan rekening mee als u een auto naar keuze uitkiest. Het moet natuurlijk wel passen allemaal. Aansluitend kunnen er ook accessoires gehuurd worden. Zoals een auto stoeltje voor de kleine. Of een navigatie systeem voor onderweg. Op de meeste vliegvelden kunt u de auto vlakbij ophalen. En anders komt er een busje om u naar de plaats waar de auto zich bevind te brengen.

Zoek alvast uw huurauto uit

Dus boek snel uw auto voor de vakantie met Sunnycars en ga onbezorgd en toerend op reis. Aanbiedingen.com brengt u via de link die bovenaan deze pagina staat naar Sunnycars. Daar kunt u rustig uw huurauto uitzoeken en boeken als u dat wilt.

Review post aanbieding

Vertel je gedachten

Laat een reactie achter

17 + negen =

Aanbiedingen.com
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Herstel Wachtwoord
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0