Op vakantie? Huur een auto bij Sunny Cars

Gaat u op vakantie? Huur een auto bij Sunny Cars. Wanneer u op vakantie bent is het altijd leuk om de omgeving te verkennen. U kunt uiteraard gebruik maken van openbaar vervoer, maar het huren van een auto biedt meer vrijheid. Sunny Cars biedt de vakantieganger een 100% zorgeloze autohuur. Dat betekent dat alle kosten er bij inbegrepen zijn. 

Op vakantie? Huur een auto bij Sunny Cars

Nu is het niet zo dat Sunny Cars een autoverhuurbedrijf is, maar zij zijn tussenpersoon. Dat houdt in dat zij de contracten wereldwijd sluiten met lokale verhuurders. Sunny Cars zit in 120 landen met meer dan 8.0000 bestemmingen. Een auto huren via hun website gaat dan ook gemakkelijk. U geeft het aantal personen aan en kiest een auto uit een bepaalde categorie. (Tekst gaat verder onder afbeelding) Op vakantie Huur een auto bij Sunny Cars

Zorg dat u een creditcard heeft want u dient een borg te betalen

Aan de hand daarvan stelt de lokale verhuurder een bepaald merk aan u beschikbaar. U legt hiermee dus niet het merk auto vast maar een type. Er staat achter de categorie dan ook een logo van een koffer. Daarmee ziet u hoeveel koffers er in de huurauto passen. Wel zo handig om te weten. Zorg wel dat u een creditcard heeft die op naam van de huurder staat. Ondanks het feit dat u alles All-in betaalt aan Sunny Cars vraagt de lokale verhuurder wel om een waarborg. De waarborg krijgt u uiteraard terug wanneer de auto tiptop in orde wordt ingeleverd na de huurperiode. Krijgt u wel met schade te maken? Breng dan Sunny Cars direct op de hoogte. U kunt het bedrag van de waarborg declareren bij Sunny Cars. Overige schade die u in rekening wordt gebracht kunt u ook declareren, dit zal tevens aan u vergoedt worden.

Huren volgens de Rent A Smile filosofie

De All-in Formule betekent dat alles gedekt is, dus wanneer de lokale verhuurder u onverhoopt vraagt of u een extra verzekering wilt afsluiten? Doe dit niet, dit is allemaal geregeld via Sunny Cars. En geef dit ferm en duidelijk aan. Maak uiteraard duidelijke foto’s van de auto rondom en film het desnoods. Zo heeft u bewijs van de staat van de auto voordat u deze in gebruik nam. Wilt u gebruik maken van deze Aanbieding via Aanbiedingen.com? Klik dan op gebruik aanbieding en u wordt doorverwezen naar de website van Sunny Cars. Bekijk ook eens onze vakantie aanbiedingen. Wie weet zit er een goede deal tussen.

Vertel je gedachten

Laat een reactie achter

7 + acht =

Aanbiedingen
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0